Fiind necesară eliberarea domeniului public, Primăria municipiului Oradea anunță că în cursul zilei de luni, 22 mai, a fost ridicat autovehiculul marca Volkswagen, având numărul de înmatriculare BH 77 CHC, considerat a fi abandonat conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Evreilor Deportați, nr. 83.

Maşina a fost transportată pe str. Academiei nr. 3, în spațiul administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

„Proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată proprietarului. În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii”, precizează municipalitatea orădeană.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08.00-16.00.