Primăria Oradea reamintește măsurile de restricționare circulației pentru acest weekend, în zona centrală a orașului, în contextul organizării „Târgului de Crăciun – Orașul faptelor bune”.

Astfel, sâmbătă, 17 decembrie și duminică, 18 decembrie, între orele 16:00 – 00:00, când vor avea loc activități și concerte în cadrul târgului, va fi restricționată circulația pe str. Independenței, permițându-se doar accesul în parcarea supraetajată, cu posibilitate de întoarcere până la intersecția cu str. Piața 1 Decembrie.

La fel se va întâmpla și în Piața Ferdinand, unde traficul va fi suspendat între orele 10:00 și 00:00, pe str. Iosif Vulcan, Podul Sfântul Ladislau și str. Libertății.

Restricțiile menționate se vor aplica și pe Podul Sfântul Ladislau, de la ora 19:00  până la ora 00:00.

Traseele de acces spre locul adunării, precum și cele de dispersare vor fi:

-        Piața Unirii - Pod Sf. Ladislau

-        Piața Unirii - str. Independenței

-        Piața Unirii - str. Primăriei

-        Str. Vasile Alecsandri

-        Str. Piața 1 Decembrie

-        Str. Teatrului

-        Str. Iosif Vulcan

-        Str. Patrioților

-        Calea Republicii

Restricţiile au fost avizate de Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș.

Organizatorii așteaptă circa 15.000 de persoane/zi cu ocazia acestui târg. În funcție de gradul de ocupare a zonei centrale, Jandermeria și Poliția Rutieră pot veni de luni cu modificări privind limitarea accesului circulației rutiere în această zonă.

Vezi traseele de autobuz ale OTL deviate în perioada 16-22 decembrie aici.