Într-un comunicat de presă transmis în această seară, Termoficare Oradea anunţă întreruperea furnizării căldurii la mai multe puncte termice din cartierul Ioşia începând din această seară.

„Pentru corelarea lucrărilor de modernizare a intersecției străzilor Oneștilor - Barcăului cu realizarea unor de reparații la rețeaua de transport a energiei termice ce traversează această intersecție, se întrerupe furnizarea căldurii și a apei calde pentru consumatorii alimentați din punctele termice 509, 516 și 910, 911 și 913, începând din această seară, ora 23.00. Sunt afectați consumatorii, inclusiv cei cu PT propriu, din zonele Piața Devei (și străzile adiacente) și cei situați în perimetrul format de străzile Oneștilor - Calea Aradului - Padișului - Octavian Goga - Aleea Călinului - Buzăului - Aviatorilor - Oneștilor.  Estimăm că reluarea furnizării apei calde și a încălzirii se va face în cursul serii  de joi, 7 decembrie, începând cu ora 23.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că  echipele noastre  de intervenție care  execută  lucrările vor face tot posibilul pentru a reduce  timpul necesar acestor lucrări”, se arată în comunicat.