Sâmbătă şi duminică, 30, respectiv 31 martie, se închide circulaţia rutieră pe Podul Centenarului. De asemenea, în perioada 29 martie – 26 aprilie, sunt instituite restricții de circulație pe strada Peneș Curcanul.

 

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-a întrunit azi, 29 martie, pentru a analiza solicitările privind restricționări ale traficului în municipiu.

Astfel, a fost avizată închiderea traficului rutier pe Podul Centenarului începând de mâine, 30 martie, până duminică, 31 martie, ora 20.00, în vederea executării unor lucrări de întreținere, respectiv „Lucrări de vopsitorie – Pod peste Crișul Repede între strada Plevnei și strada Szigligeti Ede”, de către firma Freyrom.

De menționat că azi au loc lucrările de spălare, iar circulația se desfășoară restricționat, fără a fi însă închisă.

Totodată, comisia a avizat instituirea restricțiilor de circulație pe strada Peneș Curcanul, în perioada 29 martie – 26 aprilie, pentru execuția lucrărilor de termoficare în cadrul proiectului Nufărul I – Geotermal, solicitantul fiind Elsaco Electronic. Aici circulația este restricționată la o singură bandă.