În cursul zilei de joi, 3 februarie, de pe strada Oneștilor a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3 autovehiculul marca Mazda, de culoare albastră, având număr de înmatriculare BH 13 YID, fiind considerat abandonat.

În prealabil, proprietarul a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată prin afișare la adresa de domiciliu a proprietarului, conform prevederilor Legii nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

”În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii”, menționează Primăria Oradea.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele  08.00-16.00.