Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier în municipiul Oradea, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, a avizat vineri, 4 martie, mai multe restricții de trafic în vederea executării lucrărilor de infrastructură din oraș.

 

Astfel, comisia a avizat restricționarea circulației pe str. William Shakespeare, tronson cuprins între str. Tudor Vladimirescu și Constantin Brâncoveanu, în perioada 5 martie – 4 aprilie, circulația urmând a se desfășura în regim de sens unic pe direcția de mers dinspre Tudor Vladimirescu înspre Constantin Brâncoveanu.

În vederea continuării lucrărilor de modernizare, desfășurate în cadrul proiectului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir”, comisia a aprobat instituirea de restricții de circulație în perioada 9 martie - 25 aprilie pe str. Nufărului, tronson cuprins între Aleea Peneș Curcanul și str. Morii.

Tot în cadrul ședinței de vineri, s-a aprobat restricționarea circulației pe str. Uzinelor la o bandă pe sens, în zona trecerii la nivel cu calea ferată, în perioada 14 -15 martie, în vederea executării lucrărilor la pasajul de trecere a căii ferate. Lucrările de infrastructură sunt realizate de CFR.

De asemenea, circulația va fi restricționată în perioada 15 martie –14 aprilie pe str. Sf. Apostol Andrei, tronson cuprins între str. Sovata și B-dul Decebal, în vederea desfășurării lucrărilor la rețeaua de canalizare.