Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo actualizată pentru perioada 5 februarie - 4 martie.

5 - 12 februarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a țării, iar în rest va fi în general deficitar.

12 - 19 februarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantitățile de precipitații vor excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali.

19 - 26 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

26 februarie - 4 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în majoritatea regiunilor.