OTL a anunţat că, începând de azi, 28 octombrie, vor fi operate modificări la traseele unor linii de autobuz, din cauza lucrărilor care se execută pe Bulevardul Dimitrie Cantemir.

Staţia Piaţa Cetăţii, pe sensul de mers spre Centrul Civic, care deserveşte liniile 12, 17, 20, 23, 25 şi T3, se defiinţează. Până la finalizarea lucrărilor, autobuzele care circulă pe liniile menţionate vor avea staţii lângă sediul Electrica şi înaintea trecerii de pietoni din imediata vecinătate a Catedralei Ortodoxe. Pe sensul de mers spre Nufărul, se defiinţează staţia de la Centrul comercial Oradea Plaza (Bila).

Staţia Gheorge Costaforu, care deserveşte linia 12, pe sensul de mers spre Kaufland Nufărul, se desfiinţează, traseul deviindu-se de pe str. Horea către str. Sextil Puşcariu unde va avea staţie comună, respectiv staţia Şcoala Dimitrie Cantemir, cu cea a liniei 23, următoarea staţie de unde traseul se execută normal fiind Muntele Găina.

Având în vedere că str. Mihail Kogălniceanu se redeschide traficului auto, se reia circulaţia pe traseele normale pentru liniile 13, 15 şi 16, staţia Piaţa Cetăţii redevenind operaţională.