Aflat la cea de-a șasea ediție, Târg cu Sârg are ca scop promovarea producătorilor locali din Bihor, prin organizarea de târguri periodice.

Evenimentul este organizat de Rotary Insignis, în parteneriat cu Visit Oradea, Primăria Oradea și Romcom.

„Ne bucurăm de deschiderea cu care am fost întâmpinați în acest proiect de autoritățile locale și de producătorii locali. De la cei mai mici, până la cei mai mari producători, de la rețete tradiționale, la tehnologii de ultimă generație, fiecare se definește prin pasiunea de a păstra tradițiile și a duce mai departe rețetele culinare”, afirmă Adrian Felea, reprezentant al Rotary Insignis.

Potrivit acestuia, la ediția cu numărul șase a târgului vor fi prezenți peste 17 producători locali de mezeluri, brânzeturi, legume și fructe, miere și produse apicole, gemuri și siropuri, produse de panificație, vinuri și bere.

Evenimentul, destinat publicului, va avea loc joi, 26 octombrie, în Cetatea Oradea, Corp F (sala de evenimente), între orele 16.00-20.00. Intrarea va fi gratuită.

„Așteptăm publicul, care caută produse locale, să cunoască producători locali și să consume produse cu tradiție”, menționează Adrian Felea.