Primăria Oradea și operatorul de salubritate, RER Vest anunță cetățenii, că luni, 18 septembrie, clienții RER Vest care locuiesc la case pe malul drept al Crișului Repede sunt rugați să scoată spre colectare doar găleata verde, destinată colectării sticlelor și borcanelor.

Conform graficelor de colectare a deșeurilor după introducerea celor trei tipuri de deșeuri reciclabile la casele din Oradea - ambalaje din sticlă, deșeuri din plastic-metal și deșeuri din hârtie-carton - în fiecare săptămână clienții vor scoate spre colectare doar una dintre cele trei fracții de reciclabile. Primăria Oradea reaminteşte generatorilor de la case că în ziua de colectare a sticlei va fi colectată doar această fracție. Deșeuri cum sunt cele din plastic-metal sau hârtie-carton nu vor fi ridicate, clienții fiind rugați să le depoziteze în case/curți, până în ziua de colectare programată. Cei care doresc să verifice zilele de colectare a fiecărei fracții de deșeuri, o pot face accesând site-ul rervest.ro, secțiunea Utile, Programe de colectare sau dând click pe următorul link  https://rervest.ro/utile/programe-de-colectare/ 

Cealaltă jumătate a clienților de la case din Oradea (cei de pe malul stâng) vor avea zi de colectare a ambalajelor din sticlă vineri, 22 septembrie.