Tombola organizată în cadrul campaniei Primăriei Oradea pentru stimularea plății online a impozitelor și taxelor locale a desemnat joi, 25 ianuarie, cel de-al doilea câștigător.

 

Campania este denumită „În 2024, Online câștigi mai mult decât Dublu”, întrucât anul acesta bonificația pentru cetățenii care plătesc online a crescut de la 8% la 10% (procentul maxim permis de lege), față de cei care aleg plata la ghișee (chiar și POS), CEC, Poștă etc., care primesc o bonificație de numai 4%.

La cea de-a doua extragere din acest an, care a avut loc joi, 25 ianuarie, au fost înscriși 6.162 de contribuabili care și-au plătit online impozitele datorate pentru anul în curs, în perioada 15-21 ianuarie.

Extragerea computerizată a desemnat-o câștigătoare pe Marzac Sanda, domiciliată pe strada București, care va fi înștiințată prin adresă la domiciliu cu privire la posibilitatea ridicării premiului de la sediul Primăriei, în termen de 30 de zile.

Voucherul oferă o zi de acces la Aquaparkul Nymphaea pentru 2 adulți și 2 copii sub 18 ani şi este valabil până la sfârșitul anului. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Conform regulamentului, au fost extrase și două rezerve, care ar putea beneficia de premiu în cazul în care câștigătorul, din diverse motive, nu își va revendica voucherul în termenul prevăzut.