Un autovehicul presupus a fi fără stăpân, marca Mercedes, de culoare gri, cu numărul de înmatriculare  GGA – 739, aflat pe str. Seleușului, nr. 99, a fost depistat, în urma verificărilor Poliției Locale Oradea și este considerat abandonat.

 

A fost întocmit procesul-verbal de constatare și somația, în vederea ridicării  autovehiculului de către deținătorul legal, care a fost afișată pe caroseria autovehiculului, conform prevederilor Legii privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului, ori al unităților administrativ-teritoriale.

În situația în care autovehiculul nu va fi revendicat de către deținătorul legal, acesta va fi ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar a Primăriei Oradea.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea - str. Iuliu Maniu, nr.20, sau la numărul de telefon 0359.412.551, în intervalul orar 08.00-16.00.