Spectacole online la Teatrul Szigligeti

În luna martie, pe pagina de Facebook a Teatrului Szigligeti vor fi postate filmări integrale ale spectacolelor care fac parte din repertoriul stagiunilor trecute. Astfel, în videoteca teatrului se pot urmări, cu subtitrare în limba română, spectacolele: Pribegii urbani (Nagyvárosi bujdosók) – spectacolul Ansamblului Nagyvárad, 2013, regia: Novák Péter; Faptele miraculoase ale Sfântului Ladislau (Szent László csudatettei), de Biró Árpád Levente, spectacolul Trupei Lilliput, 2015, regia: Dió Zoltán și Cazul (Az eset), de Szíjártó Aletta, spectacolul Trupei Szigligeti, 2015, regia: Sardar Tagirovsky.

Ziua Copiilor Bihoreni la Teatrul Arcadia

Începând cu data de 20 martie, copiii talentați din județul Bihor sunt provocați să-și descopere și să-și dezvolte talentele și să le împărtășească cu publicul. Cei mici sunt așteptați să se înscrie cu videoclipuri în care cântă, dansează, recită, interpretează un mic rol, fac trucuri de magie, clovnerii sau demonstrează orice alt talent artistic care ar putea fi aplaudat pe o scenă. Videoclipurile nu trebuie să depășească 13 minute. Înscrierile se fac pe adresa pe email a Teatrului Arcadia,  teatrularcadia@gmail.com. Videoclipurile vor fi difuzate în fiecare zi de joi, de la ora 11.00, începând cu 26 martie, pe pagina de socializare a trupei Arcadia. Copiii ale căror videoclipuri vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului vor fi răsplătiți cu premii.

 Concurs Internațional de Artă Fotografică

Asociația Internațională Euro Foto Art organizează o jurizare publică a fotografiilor expuse în Galeria Euro Foto Art, Centru Expozițional FIAP Oradea - România, din Piața 1 Decembrie nr. 12. Cele 100 de fotografii sunt realizate de artiste fotograf din întreaga lume, iar tema expoziției este Femeia. Imaginile se pot viziona pe pagina web-site al AIEFA: https://www.eurofotoart.com/efa-projects/expo-woman-photographers/. La această jurizare poate participa orice persoană care iubește arta fotografică, din oricare localitate sau din orice țară. Votarea se va face prin expedierea unui e-mail pe care trebuie trecut numărul fotografiei favorite. O persoană nu poate vota decât o singură dată! Organizatorii acestei expoziții de mare succes în întreaga lume îi roagă pe cei care sunt de acord cu acest lucru să motiveze de ce a fost votată fotografia respectivă. Email-urile se pot trimite pe adresa: eurofotoart@gmail.com până la data de 26 martie 2020.