Spectacole online la Teatrul Regina Maria

În luna martie, pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria vor fi postate filmări integrale ale spectacolelor care fac parte din repertoriul stagiunilor trecute, după următorul program: Marți, 24 martie, de la ora 19.00, se va difuza „În curând vine timpul”, de Line Knutzon, în regia lui Radu Afrim. Sâmbătă, 28 martie, va fi difuzat spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, adaptare de Dale Wasserman (după romanul lui Ken Kesey), în regia artistică a lui Marius Oltean. Sâmbătă, 31 martie, va fi difuzat spectacolul „Cei ce nu uită”, scenariul și regia Gavriil Pinte.

Ziua Copiilor Bihoreni la Teatrul Arcadia

Începând cu data de 20 martie, copiilor talentați din județul Bihor sunt provocați să-și descopere și să-și dezvolte talentele și să le împărtășească cu publicul. Cei mici sunt așteptați să se înscrie cu videoclipuri în care cântă, dansează, recită, interpretează un mic rol, fac trucuri de magie, clovnerii, sau demonstrează orice alt talent artistic care ar putea fi aplaudat pe o scenă. Videoclipurile nu trebuie să depășească 13 minute. Înscrierile se fac adresa pe email a Teatrului Arcadia,  [email protected]. Videoclipurile vor fi difuzate în fiecare zi de joi, de la ora 11.00, începând cu 26 martie, pe pagina de socializare a trupei Arcadia.  Copiii ale căror videoclipuri vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului, vor fi răsplătiți cu premii.

 Concurs Internațional de Artă Fotografică

Asociația Internațională Euro Foto Art organizează o jurizare publică a fotografiilor expuse în Galeria Euro Foto Art, Centru Expozițional FIAP Oradea - România, din Piața 1 Decembrie nr. 12. Cele 100 de fotografii sunt realizate de artiste fotograf din întreaga lume, iar tema expoziției este Femei. Imaginile se pot viziona pe pagina web-site al AIEFA: https://www.eurofotoart.com/efa-projects/expo-woman-photographers/. La această jurizare poate participa orice persoană care iubește arta fotografică, din oricare localitate sau din orice țară. Votarea se va face prin expdierea unui e-mail pe care trebuie trecut numărul fotografiei favorite.  O persoană nu poate vota decât o singură dată ! Organizatorii acestei expoziții de mare succes în întreaga lume, îi roagă pe cei care sunt de acord cu acest lucru să motiveze de ce a fost votată fotografia respectivă. Email-urile se pot trimite pe adresa: [email protected] până la data de 26 martie 2020.