Primăria Oradea anunță că în cursul zilei de vineri, 17 mai, Direcția Poliția Locală Oradea a dispus ridicarea vehiculului marca Audi, fără număr de înmatriculare, considerat a fi abandonat, conform prevederilor Lg. 421/2002, aflat pe str. Ovid Densusianu, nr. 2.

Proprietarul vehiculului a fost somat să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie.

Autovehiculul a fost transportat pe str. Academiei, nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul Primăriei Oradea.

„În măsura în care în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu, nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri, între orele 8.00-16.00”, menţionează Primăria Oradea.