Municipalitatea orădeană a anunţat că şi în acest an va acorda, prin tragere la sorţi, vouchere de intrare la aquapark-ul Nymphaea celor care îşi plătesc online, integral, până la 31 martie, impozitul datorat pentru anul în curs. În plus, bonificaţia acordată este de 8% pentru cei care plătesc online, faţă de 4% pentru cei care plătesc la ghişee.  

 

„Campania „Plăteşte impozitul online şi câştigă o zi de distracţie la Aquapark Nymphaea”, ajunsă la a V-a ediție, continuă și în anul 2021. Primăria Oradea va premia și anul acesta persoanele și firmele care vor plăti online taxele și impozitele datorate pe anul 2021 până la data de 31 martie, acordând săptămânal, prin tragere la sorți, un voucher constând într-un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Nymphaea”, a anunţat, ieri, Primăria Oradea, precizând că voucherul asigură accesul în aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 18 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Campania se desfășoară în perioada 13 ianuarie - 31 martie, prima extragere urmând să aibă loc în data de 26 ianuarie. În total, vor fi acordate 11 premii. Tragerile la sorți și desemnarea premiilor vor fi organizate astfel: pentru perioada 13 - 20 ianuarie, tragerea la sorţi va avea loc în 26 ianuarie; pentru plăţile efectuate în perioada 21 - 27 ianuarie, tragerea la sorţi va avea loc în data de 2 februarie; pentru plăţile din perioada 28 ianuarie - 3 februarie, tragerea la sorţi va avea loc în 19 februarie; pentru perioada 4 - 10 februarie, tragerea la sorţi va avea loc în 16 februarie; pentru perioada 11 - 17 februarie, tragerea la sorţi va fi în 23 februarie; pentru perioada 18 - 24 februarie, tragerea la sorţi va fi în 2 martie; pentru perioada 25 februarie - 3 martie, tragerea la sorţi va fi în 9 martie; pentru perioada 4 - 10 martie, tragerea la sorţi va fi în 16 martie; pentru perioada 11 - 17 martie, tragerea la sorţi va avea loc în data de 23 martie; pentru perioada 18 - 24 martie, tragerea la sorţi va avea loc în 30 martie; pentru perioada 24 - 31 martie, tragerea la sorţi va fi în 6 aprilie. Eventuale plăți efectuate înainte de data de 13 ianuarie se vor include în tragerea la sorți din data de 26 ianuarie. Premiile vor fi suportate din sponsorizări primite cu această destinație.

La această campanie vor participa persoanele fizice și juridice care în perioada 13 ianuarie - 31 martie 2021 își plătesc online, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay din Google Play Store, impozitele pe clădire, teren și/sau auto datorate către bugetul local pentru anul în curs.

Fiecare persoană participă o singură dată la tragerea la sorți, în săptămâna în care a efectuat plata integrală, indiferent de numărul de tranzacţii online (plăţi) efectuate. Nu se iau în considerare plățile efectuate prin alte mijloace sau instrumente decât cele efectuate online prin portalul www.oradea.ro și prin aplicația pentru dispozitive mobile Plata impozite MobilePay

Toți participanții la campanie care îndeplinesc condițiile de acces vor participa automat la tragerea la sorți pentru premiile puse în joc. Se vor extrage doi câștigători de rezervă pentru fiecare câștigător săptămânal. Câștigătorii vor fi anunțați prin comunicat de presă, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei Oradea și prin adresă transmisă la domiciliul indicat în baza de date fiscală a Direcției Economice.

Câștigătorii vor putea primi/revendica voucherele în termen de 30 de zile de la data extragerii și anunțării câștigătorului pentru fiecare premiu săptămânal. Voucherele sunt valabile și vor putea fi folosite pe parcursul anului 2021.

Bonificaţiile fiscale pentru plata cu anticipaţie până la data de 31 martie a impozitelor locale datorate pentru întregul an de către contribuabili sunt de 4% pentru impozitele pe clădiri, teren şi mijloace de transport în cazul achitării la Primărie - sala ghișeelor, poștă, C.E.C., prin P.O.S., ordin de plată, internet banking; respectiv 8% în cazul achitării online.