Luni, 29 august, a avut loc la complexul ?President? din Băile Felix spectacolul intitulat ?13 Simboluri Mistice?, spectacol care a avut drept scop lansarea noii colecţii de rochii de seară ale designerei Gina Butiuc. În deschiderea spectacolului am urmărit prezentarea colecţiilor pret-a-porter de toamnă-iarnă 2005-2006. Am fost plăcut impresionaţi de eleganţa extremă definită de căldura lânii, măiestria broderiilor, rigurozitatea croiului şi acurateţea execuţiei. Momentul culminant al serii l-a constituit defilarea manechinelor în cele 13 superbe rochii de seară, realizate exclusiv din mătase naturală. Am aflat despre colecţie că se adresează zeiţei din interiorul fiecăreia dintre noi, şi că fiecare dintre rochii reprezintă câte un simbol mistic. Cele 13 piese au fost realizate exclusiv din mătase naturală, iar pentru aplicaţii s-au utilizat pietre naturale, pene, şnururi din mătase. O prezenţă de excepţie în cadrul spectacolului a constituit-o grupul vocal-instrumental ?Eanna?, care a realizat ansamblul sonor pentru defilarea manechinelor. Cele două componente ale grupului au adus în actualitate într-o manieră originală muzica sacră, arhaică. Fiind un eveniment monden, plin de originalitate şi bun gust, spectacolul a beneficiat de prezenţa unor invitaţi de marcă, directori ai unor firme cunoscute, reprezentanţi ai mass-media, iar printre invitaţi l-am observat chiar pe preşedintele grupului de firme European Drinks, Ioan Micula. Parteneri media ai evenimentului au fost: Transilvania TV, cotidianul ?Crişana?, ?Realitatea Bihoreană?, ?Afaceri Bihorene?, Naţional FM şi revista ?J?adore?.