Teren: Poieni de Sus

Spectatori:169

Marcatori: A. Dumbrăveanu 6, G. Popa 10 (11m), D.Diniș 27, 51, 79, Iosif Ciuciu 38, 69 / A. Sârb 32

Cartonașe galbene: Diniș, Foghiș / Sârb, Dume,

Zorile: Halasz – Dumbrăveanu (23 Tirla), C. Degău, Buz, Boros (73 R. Popa), Foghiș, R. Dagău (64 Dan), G. Popa, Bonchiș, I. Ciuciu, D. Diniș.

Antrenor: Ioan Horge

Unirea: Pup – Ciuhandru, V. Burescu, R. Bogdan, Dume, Sârb, Tirla, Patrone, Ușvat, Lezeu (57 Topai), Alb.

Antrenor: Sergiu Iftimovici.

Arbitri: Șerban Raț – la centru, Bogdan Bărar și Sergiu Cearnău, asistenți.

Observator AJF: Horia Buz.

După ce a învins etapa trecută liderul seriei, Vulturul Dobrești, chiar în deplasare (3-2), duminică ocupanta locului doi, Unirea Roșia, a fost spulberată de revelația returului, Zorile Buntești, care a jucat, și de această dată, cu motoarele „turate” la maxim, reușind un „festival” de goluri.

Cum majoritatea microbiștilor se „pricep” la pronosticuri, au fost destule „voci” care după victoria bunteștenilor în fața liderului, chiar la Luncasprie, anticipau un joc de culise care să favorizeze victoria oaspeților în această confruntare, însă gazdele au demonstrat că își apără corect șansele indiferent de numele adversarului, arătând clar că sunt revelația returului, și mai mult, una dintre cele mai valoroase echipe din Seria Sud, a Ligii a V-a. Astfel, cu o etapă înaintea încheierii campionatului, datorită victoriei din deplasare, Vulturul Dobrești și-a asigurat promovarea în Liga a IV-a. Plasat, la Buntești, în spatele porții celor de la Roșia, antrenorul dobreștenilor, Ioan Herman, împreună cu câțiva jucători, a apreciat la cote maxime victoria gazdelor, chiar dacă aceasta nu mai înfluențează situația la vârful clasamentului. Pentru ambițioasa echipă de pe „Valea Roșiei” urmează pregătirea meciului de baraj unde, cu siguranță, datele problemei vor fi cu totul altele, iar ambițiosul primar Remus Moțiu va ști să-și mobilizeze jucătorii pentru îndeplinirea scopului propus. Meciul de la Buntești nu a avut practic nici un istoric, deoarece după doar zece minte scorul era 2-0, prin reușitele lui Dumbrăveanu (6) și G. Popa (10) din 11 metri, pentru ca Diniș (27) să mărească diferența, 3-0. La o învălmășeală în careul mic al gazdelor Adrian Sârb (32) s-a „înșurubat” printre apărătorii gazdă, marcând din apropiere, 3-1, după care, două minute mai târziu, oaspeții au solicitat o lovitură de pedeapsă, rămasă fără...ecou. Scorul la pauză, 4-1, a fost stabilit de unul din tinerii jucători de pe teren, Iosif Ciuciu, un adevărat talent, plin de clarviziune, reacție, și spirit de luptă . În startul reprizei secunde, omul de gol al gazdelor, Dorin Diniș (51) transformă lovitura de pedeapsă, 5-1. Dejucând foarte bine jocul la off-side, Iosif Ciuciu (69) are o apariție fulgerătoare printre fundașii adverși și, cu multă stăpânire de sine, în ciuda vârstei fragede, înscrie elegant, 6-1, pe lângă portarul Pup, ieșit în întâmpinare. Cu o lovitură precisă de cap, omniprezentul D. Diniș (79) fixează scorul partidei, 7-1, unul mai mult decât surprinzător prin diferența înregistrată, dar una care reflectă situația din teren .