Stadion: Poieni de Jos

Spectatori: aproximativ 150

Marcatori: Diniș 7, 72 (11m) / Ciobriș 3, Vl. Degău 37, Ggavriș 70

Cartonașe galbene: Bonchiș (2), Diniș, C. Degău / Foghiș

Cartonaș roșu: Bonchiș 53, cumul de cartonașe galbene

Zorile: R. Indrei (46 Halasz) - Jula, Bonchiș, C. Degău, Corbu, Foghiș, Haidu (46 Gemănariu), Bălan (81 Dan Toma), Dagău, M. Morcan (66 M. Toma), Diniș.

Antrenor: Ioan Horge.

CF Bihorul: Odobasianu - Foghiș, Stan, Mîndru, Ciobriș, Fl. Popa (77 Maran),  R. Pirtea, Gavriș, D. Pirtea (66 Mihoc), Vl. Degău, Țirban (90+1 Dobbelaere).

Antrenor: Florin Popa.

Arbitri: Mihai Buescu - la centru, Radu Carțiș și Adelina Moza.

Observator AJF: Ioan Pirtea.

A treia etapă din cadrul Cupei României, faza județeană, a programat un adevărat derby în Depresiunea Beiușului, între două grupări din eșaloane diferite, însă și cu stări diametral opuse la începutul acestui sezon.

O echipă disciplinată, în care colectivul este mai mult decât bine „închegat”, se dovedește a fi Zorile Buntești, care a reușit să elimine în faza precedentă a competiției KO o grupare dintr-o ligă superioară, dar și să înceapă returul Ligii  a  V-a cu o victorie categorică (6-1 în dauna celor din Avram Iancu) a întâlnit o grupare, CS Bihorul Beiuș, cu un start fără orizont prin cele trei înfrângeri consecutive înregistrate, însă care și în acest joc a confirmat „exprimarea” subțire din teren, în ciuda victoriei la limită înregistrată.

 Bunteștenii care, chiar dacă au început această partidă cu un handicap încă din start, prin golul înscris de Ciobriș (3) au dat dovadă de multă stăpânire de sine, egalând, 1-1, la prima ocazie ivită, prin golgheterul Dorin Diniș (7), după care au pus stăpânire pe joc.  Marius Morcan (23), proaspăta achiziție în postură de titular incontestabil, a creat iluzia golului, însă mingea trimisă puternic, din alergare, a scuturat plasa laterală, fiind privat de o nouă „recidivă” după cele trei reușite în partidele anterioare. Diniș (24) a șutat pe lângă bara laterală, iar gazdele au reclamat un gol (nici vorbă) la intervenția lui Odobasianu care a plonjat lângă bară, reținând mingea pe linia porții la lovitura liberă executată de Diniș (35). O ratare monumentală a avut imediat Diniș (36), pentru ca pe contraatac oaspeții să puncteze, 1-2, prin Vl. Degău (37). Scorul la pauză trebuia să fie egal dacă arbitrii ar fi acordat gol la lovitura de colț executată cu mult efect de Diniș (43), când mingea a trecut linia porții, fiind reținută tardiv de Odobasianu. Superioritatea numerică din partea a doua a beiușenilor nu a avut mare efect pe teren, repriza încheindu-se la egalitate, decât în primele minute când Țirban (64) a ratat incredibil, iar Gavriș (70) a înscris cu mult noroc, deoarece gazdele au punctat din nou prin același Diniș (72) dintr-o lovitură de pedeapsă just acordată. Țirban (73) putea „închide” totuși jocul, dar a trimis balonul în bara transversală, după care Diniș (79, 89) a avut șansa să trimită partida în prelungiri, dar a irosit două ocazii rarisime.