Colege în Liga a V-a, dar și vecine în clasament, cele două echipe au jucat un meci amical, la Poieni de Jos, care și-a atins din plin scopul propus, conform afirmațiilor celor de pe banca tehnică.

Pe un timp deosebit de cald pentru această perioadă a anului am asistat la un meci amical – arbitrat excelent de Remus Indrei, asistat de Dan Toma și Ioan Porge – cu un ritm destul de bun dacă ținem seama de lunga perioadă în care fotbaliștii nu prea s-au întâlnit cu balonul rotund, excepție făcând meciurile de pe terenul sintetic după spusele câtorva jucători. Însă bunteștenii au mai jucat un meci amical în urmă cu o săptămână la Oșorhei, încheiat la egalitate 2-2, fapt reliefat pe teren printr-o evoluție un pic mai...legată. Și totuși, cei care au deschis scorul, 0-1, au fost vășcăuanii prin rapidul George Deliman (7) care a speculat promt o breșă în defensiva adversă. Egalitatea, 1-1, a survenit destul de repede printr-o puternică lovitură de cap expediată de Răzvan Buz (13) în urma unei lovituri de colț. D. Tirla (31) nu a prins cadrul porții, pentru ca Halasz să se remarce la lovitura liberă de la 25 de metri puternic executată de M. Merce (35). Gazdele au intrat cu avantaj la cabine, 2-1, deoarece omniprezentul Dorin Diniș (37) a scuturat plasa din interiorul careului mare. A. Micula (43) a trimis o „ghiulea” ușor pe lângă vinclu, la ultima fază mai notabilă a primei reprize. Trebuie remarcat aspectul că Arpi, cum îl alintă colegii pe portarul Halasz, a făcut, la un moment dat, un adevărat număr de „magie” cu balonul rotund, spre deliciul celor aproximativ 100 de spectatori prezenți la meci. Tot timpul pe fază, George Deliman (51), alintat de colegi Dimarco, a împins din apropiere în plasă, 2-2, un balon care i-a jucat câteva feste lui Halasz în urma unui șut în diagonală a lui V. Tinca. Cea mai spectaculoasă fază a partidei a fost „opera” lui Marius „Scorpionul” Morcan care a corectat, din plină viteză, un balon cu călcâiul spre Dorin Diniș (59) iar lovitura de cap a poposit în plasă, 3-2. La o învălmășeală în careul mic S. Bălan (69) a deviat mingea în proprie poartă, stabilind scorul final al partidei, 3-3. Ocazii au mai fost de ambele părți însă egalitatea consemnată este rezultatul just a unei partide viu disputată și cu câteva realizări frumoase, pe alocuri. Duminică, 3 martie, tot de la ora 14.00, și tot la Poieni de Jos, cele două colege de ligă se vor duela din nou, într-un meci...revanșă.

Zorile: A. Halasz – D. Dan, R. Buz, C. Degău, C. Bonchiș, G. Popa, R. Pirtea, Z. Miklo, D. Diniș, A. Popa. Au mai jucat: S. Bălan, M. Morcan, R. Dăgău, D. Degău. Antrenori: Remus Indrei și Dan Toma.

Biharea: A. Terme – S. Sălăjean, R. Varga, Fl. Tinca, T. Rădac, P. Varga, M. Merce, G. Cabău, G. Deliman, M. Botan, A. Micula. Au mai jucat: A. Boc, R. Sime, M. Micula, R. Popa, C. Bilan, V. Tinca, A. Tăut, R. Nica. Antrenori: Ioan „Ness” Porge și Florinel Moș.