Teren: Cheresig

Spectatori: 66

Marcatori: Pele 13, Galea 90+2 / A. Sabău 20

Cartonașe galbene: Marincean, Brisc, Muț  / Belea, Lazea, Boca, Lazăr, Berce

Voința: Brisc - A. Suciu, Oros, Lakatos, Cearnău, Muț (71 D. Suciu), Silaghi (78 Gabor), Marincean, Luncan (88 Bulzan), Rus, Pele (65 Avram).

Antrenor: Ioan Bulzan.

Biharea: Terme - Berce, A. Lazăr (53 Bărăian), Hulber, Belea(85 Copil), Bilan (74 Tulvan), Filip, Lazea, Teglaș (66 D. Boca), A. Micula, A. Sabău

Antrenor: Dorin Boca.

Arbitri: Andrei Pirtea - la centru, Daniel Maxim și Mugurel Crișan, asistenți.

Observator AJF: Florin Marian.

Final dramatic de meci la Cheresig, unde cele trei puncte s-au „plimbat”prin fața ambelor porți la un moment dat, pentru ca la ultima fază a meciului acestea să fie contabilizate, cu multă șansă, în favoarea gazdelor.

Meci aprig disputat la Cheresig, dar în deplină sportivitate, în care jucătorii au fost preocupați de joc, manieră la care și-a pus „amprenta” și centralul partidei Andrei Pirtea, care, împreună cu asistenții, a „predat” o lecție curată de arbitraj, remarcat de altfel cu mult simț de fair-play de ambele echipe. Notă discordantă a făcut doar delegatul echipei gazdă, Andrei Cîmpan, care, chiar dacă a fost avertizat la pauză de observatorul jocului, Florin Marian, și-a continuat „circul ieftin”, care până la urmă a fost taxat, în repriza a doua, de arbitrul de centru prin „evacuarea” din incinta terenului. A fost o manifestare care, cu siguranță, aduce multe prejudicii fotbalului, însă „pauza” pe care o va primi din partea comisiei de disciplină cu siguranță îi va permite un timp de reflecție, mai ales că și în deplasarea din etapa trecută, de la Buntești, debitul verbal, la deciziile arbitrilor, a fost aproape asemănător. În urma unei lovituri de colț mingea respinsă de defensiva vășcăuană a fost interceptată de Pele (13), care, cu un șut năprasnic, din marginea careului mare, a deschis scorul (1-0). A. Micula (15) a trimis puțin pe lângă bară din lovitură liberă de la 17 metri, pentru ca presiunea oaspeților să de-a rezultat câteva minute mai târziu. Teglaș a pasat ideal pentru Filip, care a depășit doi adversari pasând perfect în marginea careului mic, de unde A. Sabău (20) a restabilit egalitatea (1-1). Marincean (25, 27) a fost autorul a două șuturi respinse de Terme, pentru ca Teglaș (31) și Filip (36) să irosească ocaziile imense avute, la cealaltă poartă. După reluare, Marincean (48, 59) a fost aproape de gol, după care a început iureșul vășcăuanilor prin bara transversală a lui Lazea (67), din lovitură liberă, dar mai ales prin ratările incredibile, din interiorul careului mic, a portarului de meserie, Bărăian (73, 74, 79), acum activat atacant, care a scos „peri albi” atât coechipierilor, cât mai ales președintelui Ioan „Ness” Porge. „Cireașa de pe tort” a aparținut lui A. Micula (90+1) care, servit ideal în marginea careului mic de D. Boca, a trimis, uluitor, peste bară. Jucând pe varianta „totul sau nimic”, vășcăuanii au fost surprinși de un contraatac rapid, iar Galea (90+2) a înscris, din unghi, cu multă șansă, la colțul lung, stabilind scorul final al partidei (2-1), unul nedrept în conformitate cu realitatea din teren.