Într-o partidă care s-a desfășurat aproape tot timpul într-o singură direcție, gazdele de la Viitorul s-au impus cu un scor mare, de 7-0, care putea fi chiar dublu, dacă luăm în considerare numeroasele oportunități de a marca create de alb-albaștri.

Caruselul golurilor a început în minutul 16

A fost o întâlnire la discreția „leilor albi” care au dominat copios încă din startul jocului și mai degrabă doar întâmplarea a făcut ca scorul să fie deschis abia la capătul primului sfert de oră de joc. Caruselul golurilor s-a declanșat în minutul 16 atunci când S. Zadori, angajat pe partea dreaptă, a pătruns irezistibil și a trimis balonul pe colțul lung în plasă, pentru 1-0. Până spre finalul primei părți, alb-albaștrii au construit fază după fază însă lipsa de concentrare la finalizare și-a spus cuvântul fiindcă șuturile lor ori se opreau în brațele portarului Danciu sau mai degrabă treceau șuierând pe lângă buturile porții adverse. Cele mai mari ratări le-am notat în contul lui S. Zadori și R. Giura. În tot acest răstimp, oaspeții au periclitat cu adevărat poarta gazdelor doar o singură dată, în minutul 35, când Al. Foia a trimis un șut foarte puternic, de la 40 de metri, iar balonul a fost scos cu greu de Săvescu, mingea lovind și bara la această fază. În minutul 41, A. Haș trimite balonul în fața porții, iar Waritz, cu mult calm, reia cu latul între buturi. Scorul pauzei a fost stabilit în minutul 43 de S. Zadori care a găsit din nou colțul lung al porții oaspeților.

CS Oșorhei fără replică

Actul secund a pornit la drum în același mod, cu gazdele dominând și atacând. Doar trei minute s-au derulat din mitanul al doilea și același S. Zadori mai găsește o dată drumul spre plasa porții Oșorheiului după o colaborare cu R. Giura. În minutul 56, după un corner din stânga, apărarea oaspeților se precipită, iar balonul ajunge la M. Mărunțelu care, din vole, de la 12-13 metri în centrul careului, trimite ca din „tun” mingea în „ațele” porții Oșorheiului. A urmat șutul lui C. Tătar, de la 17 metri, care a izbit spectaculos din plin transversala porții adverse. Apoi pe lista marcatorilor s-a înscris nou intratul M. Kiss, cu două reușite. La prima, în minutul 75, a beneficiat de o pasă bună a lui Tătar după o pătrundere pe stânga a acestuia, iar la ultimul gol al partidei, care s-a înscris două minute mai târziu, a primit o centrare în careu de la Zadori pe care a finalizat-o cu mult calm, la colțul lung. „Leii albi” au terminat această partidă cu impresia generală că ar fi putut să-și îmbunătățească și mai substanțial golaverajul cu puțină concentrare.

"Fiindcă următoarele partide din campionat în această serie vor fi reluate abia în martie protagonistele din această întâlnire vor disputa sâmbătă cu în cepere de la ora 15:00 meciuri în Cupa României. Viitorul Borș se va deplasa la Diosig iar CS Oșorhei la Tileagd urmând ca partidele retur să aibă loc în 6-7 noiembrie."/p>

VIITORUL BORȘ - CS OȘORHEI 7-0 (3-0)

Marcatori: Sebastian Zadori '16 '43 '48, Ákos Waritz '41, Mihai Mărunțelu '56, Márk Kiss '75 '77

Viitorul Borș: Dr. Săvescu ('86 T. Pontos) - Ov. Ienciu, Cr. Jurcuț, A. Alungi, M. Mărunțelu ('61 M. Kiss), Á. Waritz, A. Haș ('61 C. Agrina), Cip. Criste, Cr. Tătar, S. Zadori cpt, Rzv. Giura.

Antrenor: Lucian Stance

CS Oșorhei: S. Danciu - D. Petruș, Al. Foia cpt., Al. Pușa ('25 Ema. Bragye), S. Al-Mahmoud, Ct. Indrie, B. Buciu, R. Oros, Al. Pușcău, I. Raț, D. Buzle ('46 Al. Simuț).

Antrenor: Emil Borza

Arbitri: Daniel Tocuț - Daniel Leuca, Sergiu Cearnău (Oradea)

Observator AJF: Ioan Pirtea (Oradea)