Teren: Comunal

Spectatori: 91

Marcatori: F. Fechete 23, 34 / G. Boc 48 (11m), G. Deliman 77

Viitorul: Popa - Pârvu, Mangu, Pomană, Cotrău, Țirban (79 Chiș), Leuce (75 Boiț), Născuțiu, Maier, Isai, F. Fechete (62 Pesteșan).

Antrenor: Vasile Terebenț.

Biharea: Plisco - Sime, Hulber, T. Rădac, Botan (70 Deliman), A. Varga, P. Varga, Boc, A. Micula, Bulcău (88 M. Micula), Ripaș (46 Copil).

Manager sportiv: Ioan „Ness” Porge.

Arbitri: Norbert Orban - la centru, Mugurel Crișan și Marian Pop, asistenți.

Observator AJF: Ioan Olaru

La Batăr, ultima etapă din cadrul Ligii a V-a, Seria Sud, a fost una care a făcut multă cinste fotbalului, deoarece cele două adversare au realizat o partidă cu mult peste liga în care activează, iar egalitatea consemnată a fost una în conformitate cu realitatea din teren.

Se spune în fotbal că scorul de 2-0 este unul periculos, iar în partida de la Batăr această supoziție a fost confirmată din plin, deoarece după ce au ieșit la pauză cu o diferență „liniștitoare”, gazdele au avut neplăcerea să fie egalate de un adversar destul de „încăpățânat” care la un moment dat a vizat și cele trei puncte puse în joc. De altfel, după ce egalitatea a fost restabilită șansa victoriei a „oscilat” dintr-o tabără în alta, însă, de această dată, rezultatul final a fost unul în concordanță cu realitatea din teren. Chiar din startul meciului gazdele au luat cu asalt poarta adversă, iar după o presiune accentuată a apărut și șansa golului, însă Plisco a avut două parade eficiente la șuturile expediate de Pomană (13) și Cotrău (15). Totuși, golul „apare”, 1-0, în urma unei faze rapide în care Fechete (23) a „valsat” prin apărarea oaspeților. În urma altei nesincronizări a vășcăuanilor același omniprezent Florin Fechete (34) profită din plin și stabilește scorul primei reprize, 2-0, deoarece partenerul de întrecere a fost „absent” în terenul advers. Cu siguranță, la pauză managerul sportiv a vășcăuanilor, Ioan „Ness” Porge, a găsit „formula magică”, deoarece de la cabine a apărut, parcă, altă echipă, una cu un apetit ofensiv furibund, iar diferența a fost repede micșorată prin reușita lui G. Boc (48) care a transformat, 2-1, o lovitură de pedeaspsă just acordată. După ce au mai avut câteva șanse de a marca, prin Bulcău (64) și A. Micula (75), oaspeții reușesc egalarea, 2-2, prin Deliman (77). La doar câteva minute Bulcău (81) pune o pasă la „întâlnire” în marginea careului mic însă nici un coechipier nu este pe fază și astfel șansa nu a fost finalizată. Sub „bagheta” lui Florin Pârvu, cel mai bun jucător de pe teren, gazdele inițiază câteva „șarje” la poarta vășcăuanilor, însă Olimpiu Plisco (90+1) salvează miraculos un gol gata făcut. De fapt, gazdele au scuturat plasa acestuia în minutul 87, dar golul a fost anulat, pe bună dreptate, pentru offiside. Dacă am afirmat că jocul a fost unul peste liga în care cele două combatante își dispută meciurile, trebuie specificat faptul că brigada de arbitri a avut o prestație excelentă, centralul Norbert Orban fiind prompt în decizii, bine sprijint de asistentul Mugurel Crișan (cel care a semnalizat la faza din minutul 87), cât și de debutantul Marian Pop, perfect integrat în partidă.