CSM Oradea a încheiat cu punctaj maxim turul Diviziei A, Seria B la handbal masculin. Sâmbătă, orădenii au învins în deplasare Universitatea Craiova, cu 38-32 (20-14), bifând astfel a zecea victorie stagională!

 

"Am dominat în totalitate, din minutul 1 şi până în minutul 60. Nu s-a pus niciodată problema învingătoarei. Toţi jucătorii au respectat indicaţiile tactice şi am obţinut cel de-al zecelea succes. Avem, astfel, zece succese din zece meciuri şi ne bucurăm că am reuşit să scriem istorie şi să ducem Oradea, în premieră, din liga a II-a, în Cupa României. Îi felicit pe toţi jucătorii pentru acest parcurs din tur", a afirmat Sebastian Tudor, antrenorul echipei orădene, care a rulat întreg lotul de 14 jucători.

Principalii marcatori au fost Devid Munea, 10 goluri, Petru Stroe, 7 goluri, şi Alexandru Pop, 6 goluri.

La jumătatea întrecerii, CSM Oradea are trei puncte avans faţă de principala urmăritoare, CSU "Constantin Brâncuşi" Tg. Jiu, şi a obţinut astfel dreptul de a juca în optimile de finală ale Cupei României. În această fază va juca joi, 7 decembrie, de la ora 18.00, la Arena "Antonio Alexe", cu CSM Făgăraş.