În cel de-al 5-lea amical al iernii, elevii pregătiţi de Cristian Dulca au încheiat la egalitate 3-3 (1-2) disputa din deplasare susţinută în Parcul „Babeş” cu Universitatea Cluj, liderul Seriei a 5-a din Liga a III-a.

Primele două goluri s-au marcat destul de devreme. Gazdele au deschis scorul în minutul 5, prin mijlocaşul Ursu. Bihorenii au replicat după alte 5 minute prin Vlad Rusu, atacantul profitând de o eroare din centrul defensivei clujene. Acelaşi jucător i-a adus pe orădeni în avantaj în minutul 33, rezultat care s-a consemnat şi la finalul primelor 45 de minute. După 7 minute de la reluarea reprizei secunde, golgheterul Luceafărului a reuşit tripla astfel că tabela de marcaj indica 3-1 pentru formaţia oaspete. Diferenţa de scor avea să reziste doar 5 minute pentru că Răzvan Greu a marcat pentru „şepcile roşii” cu un şut de la 16 metri lateral-dreapta. Scorul final avea să fie stabilit în minutul 60 atunci când Gabriel Giurgiu a marcat pentru 3-3 dintr-o lovitură de penalty. Aşadar, este cea de-a doua remiză înregistrată de bihoreni în perioada de pregătire, în celelalte trei partide „luceferii” fiind învingători. În următorul joc de verificare, Luceafărul Oradea se va duela sâmbătă cu Unirea Tășnad, locul al 10-lea în Seria a 5-a a Ligii a III-a.

Luceafărul Oradea: Gudea - Balea, Cr. Oros, Tînc, R. Trif - Bruno Rocha, Feher, D. Lukacs, V. Pop - Codoban, V. Rusu. În partea a doua au mai intrat Păcurar, Toriște, C. Roșu, Antohi, Al. Dulca și I. Ban.

Universitatea Cluj: Dinu - Takacs, M. Onicaş, An. Cordoş, Manu - G. Giurgiu, G. Florescu - Ursu, R. Greu, D. Goga - Ene.