Ocupantele locurilor doi și trei se duelează în cel mai echilibrat meci al etapei a 4-a din Seria B a Diviziei A la handbal masculin. Astfel, cu victorii pe linie până la acest moment, cele două formații se vor confrunta mâine, de la ora 13.00, în Sala Horia Demian din Cluj-Napoca.

Interesant este faptul ca ambele formații au înfruntat aceiași adversari până la ora acestei confruntări, cu mențiunea că orădenii au un joc mai mult disputat, asta deoarece seria are un număr impar de echipe. Atât CSM-ul, cât și Universitatea au învins la diferențe de scor consistente pe ADEP Satu Mare și CNE Sighișoara. Într-o altă ordine de idei, oficialii celor două formații se află în relații excelente, iar asta se vede prin faptul că de fiecare dată în pauza competițională au loc cuplaje fie la Cluj-Napoca, fie la Oradea. Așadar, combatantele de mâine se cunosc în cel mai mic detaliu și forma arătată în debutul acestui sezon anunță o dispută extrem de echilibrată. În ultima etapă disputată pe teren propriu, echipa pregătită de Sebastian Tudor și George Tăutu a arătat o demonstrație de forță în fața tinerilor de la Centrul Național de Excelență Sighișoara. Contraatacul bihorenilor a funcționat la turație maximă, elocvent în acest sens fiind cele 22 de goluri înscrise de cele două extreme. Să sperăm că lucrurile vor funcționa la fel și mâine atunci când adversarul va fi de un cu totul alt calibru. Un avantaj pentru oaspeții de mâine este faptul că U Cluj nu a disputat niciun joc oficial de două săptămâni, asta deoarece în runda precedentă a avut etapă liberă. În concluzie, disputa de pe malul Someșului se poate încheia cu orice rezultat, ambele formații arătând că se află în mare formă în acest start de sezon.

Celelalte partide ale etapei a 4-a sunt: Minaur 2 Baia Mare - CSU Târgu Jiu, ADEP Satu Mare - HC Sibiu și Universitatea Craiova - CSM Școlar Reșița. Partida CNE Sighișoara - CSU Poli Timișoara s-a disputat ieri, după închiderea ediției, în timp ce HCM Sighișoara va sta.

Pe primele locuri:

1. CSU Târgu Jiu - 9 puncte (3 j),

. CSM Oradea - 9 puncte (3 j),

3. U Cluj - 6 puncte (2 j) și

4. HC Sibiu - 6 puncte (3 j).