Etapa 5 din Circuitul Padel Arena Oradea a cuprins în premieră și uin turneu de juniori, pe lângă competiția seniorilor.

Dacă la seniori victoria a revenit tandemului format din Raul Zaharia și Bogdan Vasile, ultimul un redutabil jucător de squash, disciplină la care a câștigat și titlul balcanic la tineret, în întrecerea juvenilă de la Padel Oradea Arena s-au impus echipa formată din Daria Darie și Alex Seica, după ce au trecut în meci decisiv pentru primul loc, de Sofia Sârca și Amalia Țundrea, scor: 1-6/6-1/10-8.  Pe locul 3 s-au clasat Alex Parge/Raul Moza, respectiv Horia Martin/Nico Horuț. ”Este o mare bucurie pentru noi că au venit acești copii. Ei sunt viitorul și mă uitam cu admirație la ei cu câtă dăruire joacă. Este una dintre marile noastre victorii”, a afirmat Spiros Baltsavias, promotorul turneelor de padel în Bihor.

De altfel, la seniori, Spiros a ocupat locul secund împreună cu Florin Vasile după un meci decisiv foarte disputat în fața echipei Szabi Szasz/Vini Popoviciu. George Guiaș/Vlad Vîlceanu au încropit o echipă în absența colegilor tradiționali, dar au încheiat lângă podium, la fel ca Ionuț Ponotș și Adi Mălan, care au jucat pentru prima dată împreună.

Următoarea etapă va avea loc în luna iunie.