Au mai rămas trei zile până la triunghiularul fotbalistic "Uniţi pentru Mihai", iar pregătirile pentru evenimentul anului în fotbalul bihorean au intrat în linie dreaptă. Cei care încă nu şi-au procurat bilete la acţiunea de pe Stadionul "Iuliu Bodola" o mai pot face până sâmbătă.

Conform organizatorilor mai sunt disponibile tichete la 25 de lei (peluze), 30 de lei (colțuri-zona aflată în imediata vecinătate a tribunei I), 45 de lei (tribuna I) și (gratuit) bilete pentru persoane cu dizabilități locomotorii.  Pe pagina de facebook  Mihai Neşu Foundation se menţionează că, pentru bilete la tribuna 1 doritorii să se adreseze la telefon  0721.366.252.

Pentru cei care au achiziționat deja bilete „familiy ticket” la 30 de lei, valabile pentru trei persoane, respectiv doi adulți și un copil sau doi copii și un adult, fiind vorba despre copii sub 14 ani, aceștia au nevoie de un act care să arate data nașterii copilului la accesul în stadion. Important de știut este că persoanele cu dizabilități neuromotorii au acces gratuit împreună cu un însoțitor, pe baza unui bilet care se ridică de la aceleași puncte de vânzare, în limita locurilor disponibile. Aceștia au rezervat un sector special, la nivelul gazonului.

Punctelor de vânzare obişnuite, Crișul Shopping Center - standul GSM- după ora 13.00;  Era Shopping Park - după ora 13.00; Stadionul Iuliu Bodola- între orele  16.00-18.00 li se adaugă de astăzi alte două, în Piaţa Unirii şi Cetatea Oradea. Tot acolo se găsesc eșarfe, tricouri și insigne ”Uniți pentru Mihai”. Dacă vor mai rămâne bilete, acestea vor fi scoase la vânzare în ziua evenimentului între orele 09.00 şi 13.00.

Cei care vor ajunge la stadion încă de la ora 14:30, se vor putea bucura de sesiunea de autografe oferite de jucătorii celor trei echipe angrenate în meciurile demonstrative, Uefantasticii Steaua 2006, Naţionala României şi Prietenii lui Mihai Neşu.

Din Naţionala României vor face parte Bogdan Stelea, Florin Prunea, Iulian Miu, Miodrag Belodedici, Gabi Popescu, Cosmin Contra, Tibor Selymes, Adrian Ilie, Iosif Rotariu, Adi Popa, Ionut Lupescu, Costel Gâlcă, Ionel Dănciulescu, Ilie Dumitrescu, Victor Piţurcă, Gică Hagi și Gică Popescu, dar şi fii acestora din urmă Ianis Hagi şi Nicholas Popescu.

Printre prietenii lui Neşu se vor afla Claudiu Keşeru, George Puşcaş, Cosmin Vâtcă, Ovidiu Hoban, Dries Mertens.   

La Uefantastici sunt anunţaţi George Ogăraru, Mirel Rădoi, Sorin Ghionea, Petre Marin, Mihai Paraschiv, Dorin Goian, Bănel Nicoliţă, Nicolae Dică, Adrian Neaga, Andrei Cristea, Victoraş Iacob, Cristian Ciocoiu, Pantelis Kapetanos, Daniel Opriţa, Valentin Badea, Daniel Bălan, Florin Lovin, Gabriel Boştină, Cornel Cernea,

Ediția a doua a Evenimentului “Uniți pentru Mihai Neșu” este organizată de Asociația George Ogăraru pentru cultură și sport şi va avea loc sâmbătă, 26 mai, de la ora 16.00.

Capacitatea Stadionului Iuliu Bodola este de 11.500 de locuri pe scaune, iar la vânzare au fost scoase aproximativ 10.000 de bilete.