Ediţia din acest a Supercupei României la minifotbal va avea loc la Oradea, între 4 şi 6 iunie, cu participarea a 48 de echipe. Bihorul va fi reprezentat de multipla campioană judeţeană AEK Oradea.

Meciurile Supercupei României se vor disputa pe terenurile de la Baza Tineretului și Baza AEK. Primele 12 județe din ierarhia coeficienţilor naţional au dreptul să înscrie două echipe. Aflat pe locul 20, Bihorul va fi reprezentat doar de AEK Oradea, echipă manageriată de Spiros Baltsavias.

Conform unei decizii a Federaţiei Române de Minifotbal, din lotul unei echipe de minifotbal pot parte în acest sezon maxim 5 jucători care sunt legitimați și evoluează în Liga a III-a la fotbal, din țară sau din străinătate, și Liga 1 de futsal din țară. Loturile vor fi alcătuite din 15 jucători, dintre care 12 vor fi trecuți pe foaia oficială de joc.

„Consider că va fi cel mai puternic și spectaculos turneu de minifotbal organizat până acum în România, având în vedere că vor fi prezente 37 de campioane județene și 11 vicecampioane. Practic, tot ce are minifotbalul românesc mai bun va fi prezent la Oradea. Așteptăm circa 1000 de jucători și oficiali, astfel că va fi un eveniment benefic și pentru industria HORECA locală. Se va juca după noul protocol medical, cu testare rapidă antigen”, a afirmat Spiros Baltsavias.

AEK Oradea îi va avea în componență pe Dragan Paulevici, cel mai bun jucător la Campionatul European de Minifotbal din 2018, și pe internaționalul de tineret Andrei Șumălan, care va reveni din Belgia.