CSM Digi Oradea a pierdut şi al doilea meci din duelul cu Steaua de la Bucureşti, contând pentru ultima etapă a turului Ligii Naţionale de polo. Echipa orădeană a cedat cu 8-14 (1-4, 1-3, 3-3, 4-3), după ce în prima partidă pierduse cu 3-5.

 

La fel ca în primul joc, poloiştii orădeni au început ezitant, dar au continuat în aceeaşi notă şi până la jumătatea meciului, când steliştii conduceau cu 7-2. Formaţia antrenată de Dorin Costrăş s-a descurcat apoi mai bine la finalizare, dar a arătat slăbiciuni în faza de apărare, astfel că gazdelor nu le-a fost greu să mai obţină o victorie în faţa rivalilor.

Jesse Koopman a marcat trei goluri, Istvan Szabo 2, iar Viktor Kovats, Cristian Dobre și Ramiro Georgescu câte unul  pentru CSM Digi. Nikola Murisic 5, Adria Delgado 3, Robu 2, Filipovic 1, M. Gheorghe 1, Chioveanu 1, Radoi 1 au punctat pentru Steaua, victorioasă în toate cele 14 jocuri disputate. Pe locul 2 se află CSM Digi cu 33 de puncte, după 11 succese şi trei eşecuri. Podiumul este completat de Sportul Studenţesc - 27 puncte, care are două jocuri mai puţin disputate.

Returul va începe în a doua jumătate a lunii ianuarie 2018.

Cealaltă echipă orădeană din Superligă, Crişul, joacă astăzi (ora 18.00) şi mâine (ora 10.00), în deplasare, cu Poli Cluj. Ambele echipe au suferit înfrângeri pe linie în cele 12 meciuri jucate până acum.