Vicecampioana României la polo urmează să suțină trei jocuri consecutive în compania marii rivale Steaua București. Prima partidă, care se va disputa astăzi, cu începere de la ora 20.00 (youtube FRPoloTV), în Capitală, contează pentru campionatul Superligii Naționale, iar următoarele două fac parte din optimile de finală ale LEN EuroCup.

În actualul context putem afirma că noua echipă de polo a CSM Oradea va susține examene majore pentru stabilirea deținătoarei supremației din acest sport în România. Ambele formații sunt practic invincibile pe plan intern, iar asta nu de azi, de ieri, ci de aproape două decenii în care cele două echipe au cucerit împreună nu mai puțin de 17 titluri naționale consecutive. După mai mulți ani în care Oradea nu a putut detrona echipa din Capitală, în acest sezon speranțele ardelenilor sunt importante după ce la echipă s-a produs o remaniere masivă atât din punct de vedere al lotului de jucători cât și al echipei tehnice, poziția de antrenor principal fiind preluată de către Ciprian Cîmpianu. Dacă un eventual eșec în meciul de campionat ar putea fi ulterior reparat în returul de la Oradea, în ceea ce privește dubla din LEN EuroCup, aceasta este una eliminatorie iar verdictul final se va da pe 14 decembrie, la Oradea. Până atunci însă vom urmări în această seară care va fi echipa ce va trece în noul an calendaristic din poziția de lideră a Superligii Naționale.

Programul celor trei jocuri:

- Vineri (25.11), ora 20:00, Bazinul Steaua din Capitală - meciul tur din Superliga Națională

- Miercuri (30.11), Bazinul Steaua - meciul tur din optimile de finală LEN EuroCup

- Miercuri (14.12), Bazinul Ioan Alexandrescu din Oradea - meciul retur din optimile de finală LEN EuroCup

De menționat că intrarea la returul din LEN EuroCup care se va disputa la Oradea se va face pe bază de bilet a cărui contravaloare va fi de 20 de lei.