În cadrul „Youth League” de la Limassol, concurs de karate WKF, în care sportivii participanți au putut puncta în clasamentul calificării la Jocurile Olimpice din 2024, reprezentanții CSC Crișan au avut evoluții apreciate.

De departe cel mai important rezultat a fost obținut de Mălina Bogdan, sportivă legitimată la CSC Țețchea, care, prin medalia de argint cucerită, a urcat de pe locul 32 până pe locul 10 în clasamentul mondial WKF. Mălina a ajuns în ultimul act al competiției după o semifinală de vis pe care a câștigat-o cu 7-0 în fața unei sportive din Iordania. Pentru evoluția sa, bihoreanca a primit felicitări personale din partea organizatorului acestui turneu. În finala cu o reprezentantă a Egiptului, învingătoarea a fost stabilită după decizia arbitrilor, scorul fiind 0-0. Din păcate, sportiva româncă s-a confruntat cu o problemă medicală, fapt pentru care antrenorul Florin Crișan a solicitat timp de odihnă, dar cererea i-a fost respinsă de către arbitri. Nu se știe care ar fi fost deznodământul dacă Mălina ar fi beneficiat de acel timp suplimentar. În rest, decizia arbitrilor nu poate fi contestată.

Renata Dobrai, cealaltă reprezentantă a CSC Crișan legitimată la CSC Aleșd, a reușit să se claseze pe locul al 5-lea în ciuda vârstei fragede, de doar 15 ani. Cu acest prilej, Renata a demonstrat că este o sportivă de viitor, ea urcând până pe locul al 25-lea de pe 43 în topul mondial WKF. „Renata a trecut 3 tururi până în semifinale, iar în repasaje a ajuns să se lupte pentru locul al treilea, duel pe care l-a condus până în ultima secundă, când sportiva din Franța a reușit să întoarcă rezultatul”, a declarat Florin Crișan. În competiția de la Limassol a mai concurat Alexandru Gulaș, acesta nereușind să obțină un rezultat notabil.

În continuare, agenda reprezentanților CSC Crișan cuprinde concursuri în Croația, Turcia și Mexic, dar participarea la evenimente va fi condiționată de resursele financiare avute la dispoziție. De menționat că la competiția din Cipru unde majoritatea țărilor lumii au avut reprezentanți, România a deplasat o delegație de 71 de sportivi. Pe lângă argintul Mălinei Bogdan, sportivii români s-au întors acasă cu încă două medalii de bronz. Deși nu foarte multe, aceste trei medalii indică un progres în ceea ce pivește rezultatele sportivilor tricolori care în urmă cu doi ani nu făcuseră niciun rezultat notabil.