Meciul al 3-lea şi eventualul joc 4 din cadrul finalei Ligii Naţionale de baschet masculin dintre CSM CSU Oradea şi U BT Cluj-Napoca se vor desfăşura cu spectatori în Arena Antonio Alexe. Conducerea clubului bihorean a stabilit împreună cu autorităţile locale care sunt condiţiile în care suporterii vor avea acces în sală.

Doar vaccinaţii şi cei care se vaccinează vor avea acces în arenă

„CSM Oradea, în urma consultărilor cu autoritățile și organele competente, a decis organizarea și desfășurarea meciului 3 și, dacă este necesar, a meciului 4 din finala Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2020/21 cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore numai dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului”, informează CSM Oradea.

Se administrează vaccinul Johnson&Johnson

Pentru a facilita accesul în sală, oragnizatorii evenimentului vor amplasa un punct de vaccinare în parcarea Arenei Antonio Alexe. Doar cei care se vor vaccina în această locaţie vor putea intra în sală. Copiii sub 3 ani inclusiv nu trebuie testați Covid 19 și au acces în sală fără rezervarea locului. Copiii cu vârstă între 4 și 18 ani trebuie testați Covid 19 și au acces în sală pe baza biletului rezervat (pentru abonați) sau achiziționat. Persoanele care se vaccinează în acest punct de vaccinare vor putea să participe și la eventualul meci 4, chiar dacă nu au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare. Testarea Antigen va fi gratuită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani cu condiția ca aceștia să prezinte biletul prin care certifică faptul că au rezervat locul în Arena Antonio Alexe pentru meci. Programul de funcționare al punctului de testare și vaccinare din parcarea Arenei Antonio Alexe este între orele 14.00 și 19.00, în cursul zilei de marți (15.06). Același program va fi utilizat și în cursul zilei de joi (17.06), dacă va fi cazul disputării meciului 4. Pentru vaccinare se va folosi serul produs de compania Johnson&Johnson cu o singură doză.

Abonaţii au prioritate

Această categorie va avea prioritate în confirmarea participării la meciuri până la data de 11.06.2021 (vineri), ora 23.00. Fiecare posesor de abonament în sezonul 2019/20 trebuie să-și rezerve locul alocat în sală prin intermediul platformei puse la dispoziție de partenerul de ticketing Eventbook.

15 lei preţul unui bilet

Achiziționarea biletelor se va face online, pe site-ul partenerului de ticketing www.eventbook.ro. În cazul în care nu se vor epuiza toate biletele, luni (14.06) și marți (15.06), între orele 10.00-14.00, se vor putea achiziționa de la Arena Antonio Alexe din Oradea, la poarta 1. Comercializarea biletelor pentru locurile libere pe platforma Eventbook (care nu sunt blocate pentru abonați) demarează împreună cu procesul de eliberare a biletelor pentru abonați. Nu se vor comercializa bilete la sediul CSM Oradea.

Important pentru toate categoriile enumerate

- Accesul în sală se va face pe baza prezentării biletul achiziționat și a actului de identitate în original. Lipsa acestor documente face imposibil accesul în sală.

- Participanții la meci trebuie să aibă pregătită dovada vaccinării (adeverința de vaccinare în format scris sau electronic), respectiv rezultatul testului RT-PCR sau Antigen pentru categoria de vârstă 4-18 ani.

- Este obligatorie respectarea locului tipărit pe bilet.

- Purtarea măștii de protecție de către spectatori este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.