Fără a se fi găsit varianta ideală de schimbare a băncii tehnice de la echipa de handbal feminin, CSU Oradea se găseşte în postura de a avea doi antrenori la singura formaţie existentă în cadrul secţiei.

Într-un comunicat de presă dat publicităţii, conducerea CSU Oradea informează că echipa a efectuat primul antrenament sub comanda antrenorului Sebastian Tudor. În continuare vă redăm integral comunicatul de presă al CSU Oradea. „La capătul unei vacanțe mai lungi decât se preconiza, datorată pandemiei Covid-19, jucătoarele echipei de handbal feminin CSU Oradea au efectuat în această dimineață (marţi – n.r.) primul antrenament din noul sezon. Au fost prezente 17 sportive la prima ședință, lotul CSU rămânând la fel de tânăr ca în sezoanele precedente astfel că staff-ul tehnic nu va întâmpina probleme cu regula de a avea obligatoriu pe teren o jucătoare de cetățenie română sub 21 de ani și una sub 23 de ani, fiecare cu o medie de 30 de minute per meci. CSU Oradea va aborda sezonul competițional 2020-2021 cu un nou antrenor, Sebastian Tudor. Tehnicianul va conduce echipa pentru următoarele două sezoane. Pe această cale, CSU Oradea le mulțumește foștilor antrenori, Doina și Cristian Ardelean, pentru activitatea depusă în ultimele sezoane la echipă, doamna profesor Doina Ardelean, rămânând de altfel în continuare în cadrul clubului, la secția de handbal, pentru a ajuta cu experiența și profesionalismul ei. Totodată, clubul ține să-i mulțumească și fostului căpitan, Cipriana Petric, care a decis să se retragă din activitatea sportivă”, se arată în comunicatul CSU Oradea.

 

 

„Nu poţi ocupa un post care nu există”

Contactată cu privire la acest subiect, antrenoarea Doina Ardelean nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de modul în care conducerea CSU gestionează această situaţie. „Sunt foarte surprinsă de faptul că informațiile care mă privesc direct, referitoare la statutul meu le aflu din presă în mod eronat și nu printr-o decizie oficială a d-lui director Buhaș Sorin. Din câte cunosc, în cadrul CSU Oradea există o singură echipă de handbal Divizia A senioare, pe care o pregătesc de peste 5 ani, a cărei antrenoare sunt în deplină legalitate. Nu mi-am dat acordul în nici un fel să trec la Centrul de juniori care de fapt, nu există. Nu poți ocupa un post care nu există. Deciziile sunt cel puțin contradictorii și distructive. Păcat de tot ce am creat frumos, profesionist, de viitor”, a declarat Doina Ardelean.

  

Lotul CSU Oradea: Crina Pintea, Raluca Fulgescu - Nicoleta Abodi, Alexandra Corondan, Sabina Duțu, Maria Damian, Andreea David, Mădălina Horj, Anamaria Hercuț, Florina Mocan, Anamaria Mastan, Adelina Pop, Ana-Maria Pașca, Ștefania Surducan, Denissa Toma, Denisa Tudose şi Ariane Zegrean.