Simona Halep a mărturisit că a avut parte de o călătorie cu peripeţii de la Toronto (Canada) la Cincinnati (SUA), acolo unde va participa în această săptămână la turneul WTA de categorie Premier 5.

Halep a jucat săptămâna trecută la turneul de la Toronto, de unde a plecat cu un avion privat, însă nu şi-a dus călătoria la bun sfârşit cu aeronava respectivă. Pentru că s-a speriat, Simona Halep a ales să meargă cu maşina din Buffalo (SUA), unde a avionul a făcut o escală. Halep şi antrenorul său Darren Cahill au parcurs împreună 700 de kilometri, în şase ore, iar australianul a fost cel care a condus mai mult, spune Simona.

"Darren mi-a spus că e complicat să luăm o cursă normală şi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un avion privat. Am spus OK, era pentru prima oară în viaţa mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu cinci minute înainte, totul era în regulă, niciun control, nimic, dar prima oară când am văzut avionul am fost speriată. Mi-a spus să mă calmez, că totul va fi bine.

A trebuit să oprim în Buffalo şi am spus că e suficient. Nu voi mai merge în acel avion. Am luat o maşină şi am făcut şase ore. Simţeam că nu am aer. Eram albă la faţă, rece şi am spus că e prea mult pentru mine. Băieţii, preparatorul fizic şi partenerul de antrenament, au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Bietul Darren! Îmi pare rău pentru el, dar a fost amuzant şi relaxant pentru mine. Eu am condus două ore, iar el, patru.

Priveliştea a fost frumoasă şi a fost linişte. Era în regulă. Avionul se mişca prea mult. Eram în siguranţă pe pământ", a declarat Simona Halep, conform site-ului wtatennis.com.

A doua jucătoare a lumii a precizat că nu va mai zbura într-un avion privat: "Nu cu acela. Niciodată din nou cu unul atât de mic".