Reîncepe forfota la Baza Sportivă Tineretului din Oradea. După o vacanță de o lună se reiau campionatele de minifotbal organizate de Spiridon Baltsavias, la care participă 71 de echipe.

 

În derulare se află Campionatul Judeţean, structurat pe două ligi, şi Campionatul Firmelor şi instituţiilor publice, în care echipele sunt repartizate în două serii. „Am fost nevoiţi să reîncepem mai devreme datorită faptului că turneele Campionatelor Regionale se vor ţine mai devreme, în perioada 7-8 iunie, iar turneul final al Campionatului Firmelor şi Instituţiilor publice va avea loc la Oradea în 15-17 iunie. Pentru a ne putea încadra în termenele fixate de Federaţia de Minifotbal din România, în caz de timp nefavorabil, vom programa meciuri şi în balon, în cursul săptămânii dar şi în weekend”, a afirmat Spiridon Baltsavias, administratorul Bazei Tineretului.

La Turneul regional Nord-Vest în Campionatul Naţional al amatorilor Biihorului îi sunt rezervate două locuri pentru care luptă patru echipe: AEK Oradea, Bad Boys, FCS Beiuş şi Inter Oradea.

La turneul final al Campionatul Firmelor şi al Instituţiilor publice, judeţul Bihor poate înscrie zece echipe, mai precis ocupantele primelor cinci locuri din fiecare serie. 

Angrenată în competiţii naţionale va fi şi selecţionata Bihorului. După ce au jucat la Cupa Unirii de la Iaşi, bihorenii vor evolua în perioada 22-25 februarie la o competiţie organizată la Bucureşti de „'Neaţa şi Prietenii”, formaţia manageriată de Dani Oţil, prezentatorului matinalului de la Antena 1, care a şi câştigat turneul de la Iaşi.