CSM Digi Oradea va aborda noul sezon cu un portar diferit faţă de titularul obişnuit din ultimii ani. După aproape cinci ani la Oradea, experimentatul Gojko Pijetlovic (34 ani) nu va mai continua la vicecampioana României, care va miza tot pe un internaţional sârb, Stefan Živojinović, ultima oară la Galatasaray Istanbul. 

 

CSM şi Živojinović s-au înţeles asupra unui contract pe un an. Poloistul are 29 de ani şi este un un produs al lui Partizan Belgrad. Este al treilea portar al echipei naţionale a Serbiei, pentru care a bifat peste 20 de selecţii. La nivel de club a mai jucat în ultimii doi ani la Galatasaray Istanbul, Tatabanya, VK Radnicki Kragujevac.

“Stefan a avut o ascensiune rapidă la postul de portar. Este cunoscut faptul că vârsta şi experienţa sunt elemente extrem de importante la acest post. El s-a aflat în umbra unor portari cu experienţă mai mare, de certă valoare.  Živojinović este viitorul portar al echipei naţionale a Serbiei. Venirea lui la Oradea reprezintă o garanţie pentru clubul nostru în ceea ce priveşte poarta echipei", a comentat Dorin Costrăş, antrenorul principal al CSM Digi Oradea.

"Pe această cale CSM Digi Oradea îi mulţumeşte lui Gojko Pijetlovic pentru perioada petrecută alături de echipă. Acesta a dat dovadă de devotament, profesionalism şi totodată a demonstrat calităţi impresionante în calitate de apărător al buturilor formaţiei orădene. Urăm mult succes pe toate planurile lui Gojko", se mai menţionează pe siteul oficial alclubului orădean.