Federația Română de Fotbal a stabilit partidele din turul al patrulea al fazei naționale a Cupei României. Singura echipă bihoreană rămasă în cursă, CSC Sânmartin, va întâlni pe teren propriu o reprezentantă a ligii secunde, ASFC Recea, miercuri, 21 octombrie, de la ora 14.30.

 

Cele 16 meciuri au loc într-o singură manșă, eliminatorie, în decursul de două zile, împerecherea fiind făcută pe baza criteriului geografic. În turul IV vor intra, pe lângă cele 21 de calificate din runda anterioară, și restul de 11 echipe din eșalonul al doilea.

Până în această fază, CSC Sânmartin a scos din competiție pe Luceafărul Oradea (8-7 după lovituri de la 11 metri) și pe Sportul Șimleu (2-1), în timp ce echipa din Recea a câștigat la masa verde jocul cu Minaur Baia Mare, care nu a putut evolua din cauza unor cazuri de Covid-19 în cadrul lotului.

Programul jocurilor din turul 4, în care sunt angrenate 17 echipe din Liga II și 15 din Liga III.

Marți, 20 octombrie, ora 14:30

Viitorul Şelimbăr – Universitatea Cluj

Dacia Unirea Brăila – SCM Gloria Buzău

Progresul Spartac – Rapid

ACSO Filiaşi – U Craiova 1948 SA

Miercuri, 21 octombrie, ora 14:30

CSC Sânmartin – Fotbal Comuna Recea

Şoimii Lipova – Ripensia Timișoara

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – ASU Politehnica Timișoara

SR Municipal Braşov – FK Csikszereda

Şomuz Fălticeni – ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Hușana Huși – CSM Focşani

Axiopolis Sport Cernavodă – Farul Constanţa

Mostiştea Ulmu – Dunărea Călăraşi

Metaloglobus Bucureşti – Petrolul Ploieşti

Concordia Chiajna – CS Mioveni

CSM Slatina – Turris Oltul Turnu Măgurele

Viitorul Dăeşti – Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Învingătoarele acestor partide vor juca în turul următor în compania unor echipe din Liga I.

Astăzi, restanța cu CSM Satu Mare

Până la partida cu echipa maramureșeană, CSC Sânmartin dispută astăzi un joc de campionat restant din etapa a 3-a. De la ora 15.00, formația bihoreană întâlnește în deplasare pe CSM Satu Mare. Ambele formații s-au confruntat cu cazuri de Covid-19 în această ediție de campionat, CSC înaintea jocului direct, iar CSM înaintea partidei de la sfârșitul săptămânii trecute, cu CAO, care a fost și ea amânată. Cu șase puncte din trei partide, sătmărenii ocupă locul cinci în seria a 10-a, iar CSC se află pe poziția a șasea, cu cinci puncte acumulate în patru jocuri.

 Meciul va fi arbitrat de Răzvan Lădar - la centru, Doru Lucaciu (Cluj), Alexandru Turian Zalău (asistenți). Observatori FRF au fost delegați Traian Marchiș și Cristian China, ambii din Baia Mare.