Amânat cu o săptămână, Play-off-ul Ligii a IV-a la fotbal va începe sâmbătă, 18 martie, Bihorul Beiuș urmând să întâlnească, pe Stadionul ˝Minerul˝ Ștei, echipa Clubului Sportiv Oșorhei.

 

Pentru detalii despre modul cum abordează beiușenii sezonul de primăvară, i-am solicitat un interviu directorului clubului local, Silviu Odobasianu. Interlocutorul nostru a precizat că, datorită lucrărilor de modernizare a bazei sportive proprii, echipa de fotbal Bihorul Beiuș va disputa partidele de acasă pe Stadionul ˝Minerul˝, mulțumindu-le pentru asta factorilor responsabili șteieni.

Silviu Odobasianu și-a exprimat nemulțumirea cu privire la amânarea cu o săptămână a startului Play-off-ului, precizând că programul de pregătire al echipei a fost perturbat, la fel ca și politica de transferuri. Ajuns în acest punct al discuției, Odobasianu a declarat că fotbalistul Robert Turcan s-a întors la Crișul Sântandrei, conform înțelegerii dintre conducerile celor două cluburi, care prevedea că, în cazul reprimirii echipei din Sântandrei în Play-off, transferul jucătorului se anulează. Totuși, beiușenii s-au întărit în iarnă, lotul fiind completat cu Dănuț Moisi, fundaș central și Mădălin Vaida, mijlocaș defensiv, ambii de la CS Diosig. În plus, a revenit portarul Oreste Nicolae, care a fost plecat în străinătate, acesta urmând să fie prima opțiune pentru poarta echipei. La capitolul plecări, beiușenii au renunțat la un singur jucător: Sebastian Popa, cedat la Zorile Buntești.

La finalul dialogului nostru, Silviu Odobasianu, directorul CS Bihorul Beiuș, a reconfirmat obiectivele echipei de fotbal pentru acest sezon:

˝În 17 mai, se dispută finala Cupei României, la Diosig. Vom juca în compania gazdelor, CS Diosig, la ei acasă, dar nu e o problemă, locul de disputare a finalei fiind stabilit înainte de începerea competiției. Vom merge acolo că să câștigăm trofeul, pentru că nu-ți poți propune alt obiectiv când joci o finală decât să o câștigi!

Cât privește obiectivul pentru Play-off, acesta rămâne ocuparea unuia dintre primele trei locuri, așa cum anunțat inițial. Vrem să fim în frunte; dacă se poate cât mai sus, cu atât mai bine!

Sperăm să începem cu dreptul; ne dorim asta și suntem obligați să facem asta pentru oamenii care vin la partidele noastre. Vom da totul la fiecare meci, cum am făcut-o și în sezonul regular, și anul trecut în Play-out! După cum știți, într-un an am pierdut doar două partide, și acelea numai după ce obiectivele fuseseră îndeplinite. Sperăm să avem un parcurs cât mai bun și, la final, să ne bucurăm împreună!˝

Tot sâmbătă, de la ora 11.00, în play-off se mai joacă meciurile CS Diosig – Universitatea Oradea, Vulturii din Săcueni – Crişul Sântandrei; CSM Olimpia Salonta – Foresta Tileagd.