Aproape 150 de copii s-au bucurat de fotbal la prima ediție a Cupei Mărțișorului, organizată în cocheta Sală de Sport din Oșorhei. Turneul juvenil organizat de CS Oșorhei a reunit 11 echipe la cele două categorii de vârstă, 2009-2010 și 2011-2012.

 

La 2009-2010, cele cinci echipe au jucat fiecare cu fiecare, detașându-se clar Voința Cheresig (antrenor, Ionuț Cheregi), care a câștigat la diferențe categorice cele patru meciuri disputate. Locul secund a fost ocupat de clujenii de la Școala Gimnazială ”Ioan Bob” (antrenor, Alex Medrea), iar pe trei s-a situat CS Oșorhei I (antrenor, Șerban Man). Dinamic Oradea (antrenor, Dragoș Săvescu) a încheiat competiția pe locul patru, clasamentul fiind închis de echipa secundă a CS Oșorhei.

În competiția rezervată grupei 2011-2012, participantele au fost repartizate în două grupe de câte trei echipe, turneul continuând apoi cu meciuri de clasament. Victorii pe linie a înregistrat ACB Ineu (antrenor, Flavius Brânduşe), dar surpriza plăcută a fost echipa Școlii Gimnaziale ”Aurel Pop” Oșorhei (antrenor, Alin Vașadi), ajunsă în postura de finalistă. Dinamic Oradea ”Roșu” (antrenor, Dragoș Săvescu) a completat podiumul, iar cealaltă grupă de la Dinamic (antrenor,  Dominik Silaghi) s-a clasat pe locul patru. CS Oșorhei (antrenor, Șerban Man) a fost a cincea, iar AS Minions Bihor (antrenor, Andrei Bene) a încheiat ierarhia. Meciurile, agreabile, disputate în fața unui public numeros, au fost arbitrate de Ioan Olaru și Sorin Derban.

Toate echipele au fost răsplătite cu trofee, iar fiecare participant a primit diplomă și medalie. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Ioan Gligor, viceprimarul Mihnea Dumitreanu, președintele CS Oșorhei, Cristian Mihai Indrei, Răzvan Giura, antrenorul echipei de seniori CS Oșorhei şi Adrian Bogdan, un apropiat al organizatorilor.

Ospitalitatea a continuat și în afara terenului, organizatorii asigurându-le copiilor apă, plăcinte și preparate tradiționale la grătar. Turneul a avut și caracter caritabil, sumele strânse din taxa de participare și din donații fiind direcționate către copii proveniți din familii nevoiașe din comuna Oșorhei.