În cursul săptămânii viitoare, CSM CSU Oradea va disputa primele jocuri de verificare de la reluarea pregătirii. Echipa orădeană se va deplasa în Serbia, la Belgrad, pentru a susține două meciuri de verificare.

După cinci săptămâni de pregătire fizică intensă şi scurtă perioadă de antrenamente specifice jocului de baschet, CSM CSU Oradea va întâlni două echipe importante din baschetul sârbesc. Joi, de la ora 18:00, formaţia orădeană se va duela cu Steaua Roşie Belgrad, uar sâmbătă, de la ora 17:30, îşi va măsura forţele cu KK FMP Belgrad.

Steaua Roşie este reprezentanta Serbiei în Euroliga masculină, partida cu gruparea orădeană fiind ultima pentru formația antrenată de către Sașa Obradovic înaintea startului oficial al sezonului 2020/21 în cea mai puternică competiție continentală. În momentul suspendării sezonului 2019-2020, sârbii erau pe locul 3 în Liga Adriatică și pe 14 din totalul de 18 echipe în Euroligă.

KK FMP evoluează şi ea în Liga Adriatică, unde s-a clasat pe locul 7 din 12 participante. Cunoscută drept echipă satelit a Stelei Roşii, KK FMP a mai jucat un meci de pregătire cu CSM CSU Oradea și anul trecut, încheiat la egalitate, antrenorii alegând atunci să nu joace prelungiri.