Luptătorul Adrian Maxim se pregăteşte intens pentru gala Colosseum Tournament IX”,  programată în 29 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Sportivul bihorean se antrenează în aceste zile împreună cu Ionuț „Pitbull” Atodiresei și cu Ciprian Sora, la București.

Adversarul lui Maxim la Cluj va fi Dmitrii Sîrbu din Republica Moldova, care provine din muay thay şi este campion mondial, fiind supranumit „McGregor de Moldova. Confruntarea este prevăzută la categoria -65 kg. „Este o gală așteptată de toţi iubitorii sportului de contact, și nu numai, deoarece are loc reîntoarcerea lui Daniel Ghiţă în ring, românul cu cea mai bogată experienţă în kick-box la nivel mondial. Sunt bucuros că lupt şi eu în faţa publicului român, chiar în co-main-event-ul galei. Adversarul meu este unul experimentat și cu siguranța va ieși o luptă pe cinste”, a comentat Adrian Maxim, sportiv susţinut de FCI-Currency și Jas-Construct System.

Capul de afiş al galei îl constituie duelul dintre Daniel Ghiţă şi bosniacul Dzevad Poturak, scorul întâlnirilor directe dintre cei doi luptători fiind 1-1.

Gala va începe la ora 19.00 şi va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport.