Federația Română de Polo a decis amânarea mai multor competiții de copii, juniori și senioare. Nici campionatul național de seniori nu a rămas „neatins” de pandemie, Federația hotărând ca doar jocurile dintre echipele din același oraș să se dispute în perioada următoare.

Măsurile luate la nivel național de către Guvernul României pentru a reduce din efectele pandemiei de Covid 19 au determinat Federația Română de Polo să decidă reprogramarea mai multor întreceri care ar fi urmat să se desfășoare în următoarea perioadă. Așadar, CSM Oradea și Crișul Oradea au primit din partea forului de la București următorul comunicat:

„În conformitate cu hotărârea Biroului Federal cuprinsă în procesul-verbal nr.245 al ședinței din data de 25.10.2021 vă aducem cunoștință că în cadrul acestei ședințe s-au decis următoarele:

1. Reprogramarea la o dată ulterioară a:

- turneului de junioare 015 din săptămâna 28-31 octombrie 2021;
- turneului zona Nord Copii din săptămâna 04-07.11.2021;
- turneului de Junioare 019 din săptămâna 12-14.11.2021;
- Cupei României la Senioare din săptămâna 04-07.11.2021;
- meciurilor din Campionatul Național de Seniori care implică deplasarea echipelor în alte localități.

S-a hotărât, de asemenea, în unanimitate că se vor desfășura conform programărilor, meciurile de seniori/juniori/copii care nu implică deplasarea echipelor în alte localități.

2. Reprogramarea meciurilor restante se va face după ce se va renunța la măsurile dispuse prin hotărâre de guvern sau dacă echipele care se vor deplasa în alte localități și necesită cazare vor face dovada că sportivii și staff-ul sunt vaccinați împotriva virusului Sars-Cov-2 și că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Pentru reprogramarea partidelor se va avea în vedere perioada competițională disponibilă urmând a fi consultate și cluburile cu privire la aceste aspect.”