Echipa de polo CSM Digi Oradea pregătește sezonul competițional 2018/19 şi în străinătate.  Până la meciurile oficiale, echipa antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu va efectua două stagii comune de pregătire cu echipe angrenate în campionate puternice ale Europei.

În cursul acestei săptămâni, poloiştii orădeni se pregătesc la Mataro în Spania, după care va efectua antrenamente comune cu Miskolc, din Ungaria. „Eu cred că e şi momentul să punem la probă echipa, în sensul de-a juca un miniturneu. Vom avea două partide joi, două partide vineri, iar sâmbătă dimineaţă al cincilea meci. Sunt meciuri de pregătire, deci nu urmărim rezultatul, urmărim mai mult sisteme de joc. Să vedem cum ne adaptăm la o echipă puternică, cea din Mataro, din Spania, o echipă închegată, o echipă puternică. A terminat pe locul cinci sezonul trecut şi eu cred că e o echipă care ne poate fi de mare folos în acest sens”, a afirmat Dorin Costrăș, antrenorul principal al echipei, pentru Digi 24 Oradea.

Ultimele transferuri ale echipei orădene, Seiya Adachi și Yusuke Inaba, se vor alătura noilor colegi în cursul săptămânii viitoare.

CSM Digi Oradea va începe jocurile oficiale  spre sfârșitul lunii septembrie, când este programat turul al 2-lea din calificările Ligii Campionilor. Formația bihoreană este calificată direct pentru această fază şi speră să găzduiască jocurile grupei în care va fi angrenată, trimiţând la LEN o solicitare în acest sens.