Sărbătorile de iarnă s-au încheiat, prilej şi pentru echipa de polo CSM Oradea să reia pregătirile. Vicecampioana se antrenează pe plan local la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu” fără jucătorii plecaţi la diferite echipe naţionale.

Experimentatul Gojko Pjetlovic este la selecţionata Serbiei, Yusuke Inaba se află la lotul Japoniei, iar Vlad Georgescu și Vlad Dragomirescu sunt în cantonament cu naționala României. De acolo a revenit Silvian Colodrovschi, incomplet refăcut după problemele medicale de la mâna de aruncare.

„Suntem în formulă incompletă, fără jucătorii noștri internaționali. Deocamdată ne pregătim acasă, dar peste două săptămâni vom relua colaborarea noastră cu echipa din Miskolc, urmând să susținem un stagiu de antrenamente comune și meciuri de verificare în compania acesteia. Vom avea lotul complet doar după încheierea Campionatului European”, a afirmat antrenorul Dorin Costrăș.

Campionatul European de polo este programat în perioada 12-26 ianuarie, la Budapesta. România face parte din Grupa C, alături de Serbia, Olanda și Rusia.

Primele jocuri oficiale, ambele restante, vor fi în 8-9 februarie, cu Dinamo București, în bazinul propriu. Urmează apoi ultimele două runde din returul Superligii, în care CSM va înfrunta, din nou, Dinamo, şi apoi Steaua. Calendarul intern mai cuprinde Cupa României, tot în luna februarie, respectiv turneul play off al Superligii Naționale.

CSM Oradea este angrenată încă şi în cupele europene, mai precis în LEN Euro Cup. În semifinale, vicecampioana României se va duela cu echipa italiană CC Ortigia, pe 22 februarie, la Oradea, şi în 4 martie, la Siracusa.