Conform așteptărillor, CSM Oradea a învins vineri Dinamo București în primul meci din semifinalele Superligii Naționale de polo pe apă. Orădenii s-au impus în bazinul Crișul din Oradea, cu 10-7, la o diferență, totuși, mai mică decât se anticipa.

Dinamoviștii au marcat primii, dar CSM a reacționat repede, înscriind de patru ori consecutiv (4-1). A urmat o cădere a echipei gazdă, de care a profitat Dinamo cu patru goluri consecutive, scorul fiind unul neverosimil în debutul reprizei a treia (4-5)! Apoi Colodrovschi a restabilit egalitatea, după care Vlad Georescu a readus CSM-ul  la conducere, cu două goluri consecutive (7-5). Dinamo a redus diferența (7-6), dar finalul a aparținut vicecampioanei care s-a detașat la trei goluri (10-7)

Vlad Georgescu a marcat goluri, Silvian Colodrovschi a înscris de două ori, iar Dragoljub Rogac, Alex Popoviciu, Bogdan Remeș, Nichita Ilisie și Seiya Adachi câte o dată pentru echipa antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Câmpianu. 

Meciul 2 are loc sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, tot la bazinul Crișul din Oradea. Duelul se dispută îm sistemul cel mai bun din cinci partide.