O dată ce s-a stabilit calendarul competiţional pentru viitorul sezon, conducerea CSM Oradea a avut posibilitatea să stabiliească strategia de vânzare a abonamentelor. Astfel, începând de marţi, 21 august, la sediul clubului de pe Strada Primăriei nr. 3 şi la Arena „Antonio Alexe”, doritorii vor putea să-şi rezerve locul în arenă atât pentru meciurile din campionatul intern cât şi pentru cele din cupele europene.

 

„Abonamentele se vor putea achiziționa atât de la sediul clubului – pe strada Primăriei nr. 3, de marți până vineri în intervalul orar 10:00-14:00, respectiv de la Arena Antonio Alexe, în aceleași zile în intervalul orar 16:00-19:00. Doritorii vor trebui să aibă asupra lor fie cardul de abonat din sezonul precedent, fie un act de identitate. Prețurile abonamentelor vor rămâne aceleași, cu o singură excepție – adăugarea unei categorii pentru copii și elevi sub 18 ani (în baza certificatului de naștere – sau a carnetului de elev) la prețul de 75 de lei. Astfel, prețurile pentru vor fi următoarele:

Categoria I - 300 lei/ 275 lei* (sectoarele A, B, C, D, E, F, G, H,  I, J, K, L, Extra 1, Extra 2, Extra 3, Extra 4, Extra 5, Balcon 1 și Balcon 2)

Categoria II - 220 lei/ 200 lei* (sectoarele M, N, O, P, Q, T, U, V)

Abonamente de elevi - 75 lei (indiferent de sector)

*Prețul redus se aplică la reînoirea de abonament, în semn de mulțumire pentru fidelitate și susținere”, precizează site-ul oficial al clubului orădean.

Locuri rezervate 2 săptămâni pentru suporterii fideli

Abonaţii din sezonul trecut vor avea locurile rezervate în sistem timp de 2 săptămâni, până la data de 4 septembrie. În cazul în care acestea nu vor fi revendicate, locurile respective vor fi puse la comercializarea generală. Diferenţa faţă de sezonul precedent este că toate abonamentele vor fi puse în vânzare în acelaşi timp, vechii abonaţi neavând şansa de a le achiziţiona în avans.

Acelaşi preţ la bilete doar în sezonul regulat

Există o modificare în ceea ce priveşte preţul biletelor. Acestea vor avea acelaşi preţ (10 lei la peluze şi 15 lei în tribune) pentru jocurile din campionat, dar va fi mai mare pentru partidele din cupele europene şi din fazele superioare ale campionatului, jocuri la care un loc la peluză va costa 15 lei, iar în tribună 20 de lei. Copiii şi elevii sub 18 ani vor plăti 2,5 lei pentru un bilet indiferent de locul din sală.

Precum abonamentele, şi biletele vor putea fi achiziţionate de la sediul clubului. Totodată CSM Oradea continuă parteneriatul cu eventbook.ro astfel că cei care doresc să le cumpere online o vor putea face de la adresa respectivă de internet. De asemenea biletele se vor putea achiziționa și de la Librăria Humanitas și punctele de ridicare ZebraPay. Biletele rămase nevândute se vor scoate la vânzare în ziua meciului, la Arena „Antonio Alexe”, cu 60 minute înaintea primului angajament. Aceste bilete se vor vinde cu loc, dar cumpărătorul nu va mai avea posiblitatea să-și selecteze locul în sală.