La doar patru luni de la inaugurarea Padel Arena Oradea, jucătorii orădeni au ajuns să facă legea în Liga Națională de padel, cea mai importantă competiție de profil din România.

Etapa cu numărul 7 din Liga Cluburilor de Padel desfășurată în week-end la Cluj, pe terenurile de la Winers Sport Club, a fost dominată de orădeni atât la profesionişti, cât şi la amatori.

În întrecerea profesioniștilor, în care au fost angrenate 16 echipe pe tablou, finala a fost 100% orădeană: Andrei Dărăban şi Bogdan Sturzu au câștigat cu un identic 6-3 finala disputată în compania concitadinilor Horia Matei şi Răzvan Copil. Mai mult, Răzvan, înscris și la nivelul 2 (al amatorilor) a câștigat competiția alături de Ciprian Filip. De asemenea, tandemul orădean  Florin Sîrb - Ionuț Berindea a ajuns până în semifinale la amatori.

La nivelul profesioniștilor, Andrei Dărăban & Bogdan Struzu au înregistrat victorie la Oradea (în luna mai), finală la Timișoara (în iunie, când au ratat patru mingi de meci) și victorie acum, în etapa de la Cluj. Horia Matei a bifat până acum o semifinală la Timișoara, alături de Alex Stohor și această finală de la Cluj alături de Răzvan Copil. La nivelul 2, ultimele două etape (Timișoara și Cluj) au fost câștigate categoric de Ciprian Filip şi Răzvan Copil. 

Următoarea etapă se va desfășura la București (16-18 septembrie), pentru ca etapa 9 să readucă padelul de nivel național la Oradea (28-30 octombrie). Ultima etapă, a 10-a, va avea loc la Zărnești (18-20 noiembrie). În schimb, ultimul trofeu al anului se va decerna în luna decembrie, la Padel Arena Oradea, cu trofeul pe masă. În perioada 18-20 decembrie se va desfășura finala Cupei României. „Sunt rezultate excelente la care sincer nu ne-am așteptat, însă valoarea și-a spus cuvântul. Ținta noastră, cel puțin pentru Andrei și Bogdan, o reprezintă turneul World Padel Tour de la Amsterdam (25 septembrie – 2 octombrie), practic un campionat mondial”, a afirmat Spiros Baltsavias, promotorul padelului în Oradea.