Două competiţii importante de taekwon-do ITF s-au desfăşurat recent la Sofia, sportivii legitimaţi la CS Wolf Oradea obţinând rezultate deosebite.

Cupa Europei pentru cadeți, juniori, seniori și veterani, respectiv Cupa Internațională pentru copii „Quadrathlon Cup” sunt cele două întreceri desfăşurate la Sofia în cadrul cărora orădenii de la CS Wolf s-au prezentat excelent. La „Quadrathlon Cup” cei 4 sportivi orădeni au obtinut 11 medalii: 7 de aur, 3 de argint şi 1 de bronz: locul I Kalmár Erik la luptă, tehnici speciale și spargeri forță, Denisa Gui la luptă și spargeri forță, Christian Toromba la luptă și Maya Câmpean la luptă; locul 2: Christian Toromba la spargeri forță, Denisa Gui la tull și Maya Câmpean la tull; locul 3 Kalmár Erik la tull. Acesta din urmă a fost desemnat cel mai bun sportiv din competiție la categoria 10 ani.

La Cupa Europei, grupa mare a CS Wolf Oradea a reușit să obţină nu mai puţin de 18 medalii, din care 5 de aur, 8 de argint şi 5 de bronz. CS Wolf Oradea a încheiat întrecerea pe locul al 5-lea în ierarhia cluburilor, iar la categoria cadeţi, pe locul al 3-lea. Pe prima treaptă a podiumului la luptă au urcat Bajgyik Baranyi Botond, Orbán Kármen, Daria Gui, Fenesi Péter, Hegedűs Richárd și Szabó János la luptă tradițională. Pe locul al 2-lea s-au clasat Molnár Balázs la tull, Szabó Alexa, Hegedűs Richárd, Szabó János, Harascsák Gyula, Daniel Christache (sportiv împrumutat pentru acest concurs de la clubul Hwarang Sibiu) toţi la luptă, Bajgyik Baranyi Botond și Molnár Balázs la luptă tradițională, echipa formată din Bajgyik Baranyi Botond, Molnár Balázs și Cristache Daniel la luptă echipe. Bilanțul a fost completat cu medaliile de bronz cucerite de Bajgyik Baranyi Botond, Daria Gui Daria, Szabó János, Orbán Kármen, toţi la tull și Molnár Balázs, la luptă.