Handbalista Narcisa Lecuşanu a declarat că formaţia Larvik, pe care Oltchim Râmnicu Vâlcea o va întâlni, mâine, în Liga Campionilor, este cel mai periculos adversar din grupa C a competiţiei.

"Chiar dacă a pierdut în Croaţia, Larvik este cel mai periculos adversar din Grupa C a Ligii Campionilor. Asta nu înseamnă că noi nu ne putem impune, avem şanse mari pentru a obţine un rezultat pozitiv şi a tranşa calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor. Dacă reuşim un joc cum a fost cel din runda trecută cu Lada Togliatti, avem şanse mari", a spus Lecuşanu.
Narcisa Lecuşanu a precizat că nu ştie dacă va putea juca pe tot parcursul întâlnirii din Norvegia: "Eu m-am antrenat normal în ultima perioadă, dar vin după o accidentare şi fetele m-au menajat. Este un pic riscant, dar vom vedea ce va fi, sper să ajut echipa cât voi putea de mult".
În ceea ce priveşte parcursul Oltchimului din această ediţie a Ligii Campionilor, Lecuşanu a afirmat că îşi doreşte să fie unul cât mai lung. "Normal că ne dorim să ajungem în semifinale şi în finală, dar deocamdată ne gândim la meciul următor", a menţionat ea.
Narcisa Lecuşanu nu ştie dacă va mai juca sau nu la naţionala feminină: "Totul depinde de starea mea de sănătate. Am timp să mă gândesc la echipa naţională, dar în acest moment nu am luat o decizie. Nu ştiu dacă voi continua sau mă voi retrage".
O altă jucătoare a echipei Oltchim, Iulia Puşcaşu, a declarat că vrea o victorie duminică. "Avem şase puncte, situaţia este riscantă. Cu aceste puncte putem termina pe primul loc al clasamentului, dar putem să şi ratăm calificarea. Nu vrem să stăm la mâna rezultatelor şi mergem la Larvik să nu pierdem. Vom avea un meci dificil, dar trebuie să ne batem pentru fiecare minge şi să ne impunem jocul. Trebuie să ajungem până în semifinale, poate chiar în finală. Sunt sigură că fiecare handbalistă de la Oltchim se gândeşte la fazele finale ale Ligii Campionilor", a spus Puşcaşu.
Partida dintre Larvik şi Oltchim va avea loc duminică, începând cu ora 17.15 (Sport.Ro).
Înaintea disputării meciurilor din etapa a V-a a Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea ocupă primul loc al grupei C, cu şase puncte şi mai are nevoie de un punct pentru a fi matematic calificată în grupele principale ale competiţiei. Larvik şi Podravka Koprivnica au patru puncte, iar Lada Togliatti, doar două.